Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsŽelim kopirati Kultureove srcolike kukurije i zaslijepljene dječje kose

Želim kopirati Kultureove srcolike kukurije i zaslijepljene dječje kose


To je nešto sa čime mislim da se svi možemo složiti. Cardi BOna je ikona lepote i mode. Kulture, njena trogodišnja ćerka, je još jedan član porodice kojeg bi trebalo da gleda. Lako možete listati Kulturein Instagram da vidite njene zadivljujuće frizure sa pletenicama i šarene haljine od tila. Takođe pozira na fotografijama koje su odobrili modeli i koje bi bile odlična inspiracija za Naomi Campbell. Njene frizure su neke od njenih najslađih, uključujući i najnoviji stil pletenica iz njenog mladosti. Odlikuje ga zamršeno oblikovani kukurici i zaslijepljenu glavu.

Novi stil je podelila njena mama u kolažu na Instagramu objavljenom 18. novembra. Ove kukurije nisu jednostavne. U stvari, postoji nekoliko manjih pletenica koje ulaze u dva veća kukuruza. Mala srca su takođe bila ugrađena u njenu kosu, po jedno sa obe strane. Dvije srednje veličine kukuriče se sužavaju na njenom struku.

Ovaj izgled nije samo lijep. Možete vidjeti sićušne srebrne dragulje u njenim dječjim dlačicama, koje su zabačene i zapetljane. Pogledajte njenu liniju kose. Volimo novi trend zaslijepljenih frizura, koji talasa na crvenom tepihu i na ulicama.

Instagram sadržaj

Pogledajte Instagram

Ova odjeća inspirirana jeseni savršena je za pletenje ovih pletenica. Sve to dobro funkcionira zajedno: crveni džemper i bijele pantalone, kaki pantalone, crvene visoke patike, printane nijanse i svjetlucava ogrlica. Jedva čekamo da vidimo kako nam Kulture oduzima dah na crvenom tepihu.


Saznajte više o zaštiti stilova

  • Rebundle želi dati crnkinjama bolje opcije za pletenje kose
  • Kako smanjiti svoj zaštitni stil uz minimalnu štetu
  • 11 jednostavnih zaštitnih frizura za prirodnu kosu koje možete napraviti kod kuće

Pogledajte 10-minutnu rutinu ljepote Molly Burke na YouTubeu:

Ne zaboravite pratiti Allure Instagram Twitter.

Izvor Link

Source: https://www.hairremovalz.com/i-want-to-copy-kultures-heart-shaped-cornrows-and-bedazzled-baby-hairs/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments