Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsWalmart ponude za Crni petak: gledajte uživo za novosti u vezi s...

Walmart ponude za Crni petak: gledajte uživo za novosti u vezi s ponudama na AirPods (iRobot), televizorima i slušalicama, kao i drugim artiklima


— Preporuke nezavisno biraju urednici Reviewed-a. Recenzirani mogu napraviti proviziju za sve kupovine obavljene putem ovih linkova.

Walmart-ove službene ponude za Crni petak 2021. konačno su ovdje—i, kako se predviđa, to je opsežna lista popusta na robotske usisivače, televizore, kućne potrepštine i još mnogo toga. Sve nove ponude su uživo, uključujući ubitačnu ponudu za AirPods i Xbox ispod 300 USD.

Preuzmite kontrolu nad prazničnom kupovinom tako što ćete dobiti stručne savjete i popuste direktno na vaš mobilni telefon.Registrujte se za tekstualne poruke upozorenja tima za lov na dogovore na Pregledano.

Kao Amazon, Best Buy i Target, Walmart nudi rane ponude za Crni petak 2021. u talasima. Walmart i drugi trgovci na malo organiziraju ove rane događaje štednje u iščekivanju problema u lancu nabavke i nedostatka radne snage.

►Crni petak: Walmartova reklama za BlackFriday 2021. prikazuje Xbox Series X i PS5. Evo kako da dobijete rani pristup.

►Više: Walmart produžava vrijeme isporuke za narudžbe koje dolaze iz trgovina, uključujući ponude za Crni petak

U nastavku smo zaokružili najbolje ponude dostupne tokom Walmart Black Friday rasprodaje 2021. Osim toga, odgovorili smo i na često postavljana pitanja o Walmartu+ i onome što se u Walmartu sprema na službeni datum Crnog petka 2021.

Postoje li sjajne ponude za Walmart Black Friday 2021 rasprodaje?

Bilo da tražite najnovije tehnološke gadgete ili nešto što će uljepšati svoj dom prije praznika, sve to i više možete pronaći u Walmartu…Source: Walmart ponude za Crni petak: gledajte uživo za novosti u vezi s ponudama na AirPods (iRobot), televizorima i slušalicama, kao i drugim artiklima

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments