Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsVijesti o MAGA slikovnici Donalda Trumpa raspršene su na Twitteru

Vijesti o MAGA slikovnici Donalda Trumpa raspršene su na Twitteru


Donald Tramp je ranije zadirkivao da piše “knjigu svih knjiga”.

Ali prvi projekat knjige bivšeg predsjednika nakon što je prošlog novembra izglasan van funkcije zapravo će biti afera koja će više biti vođena imidžom.

Trump je najavio objavljivanje knjige na stolu za kafu s tvrdim uvezima koja opisuje njegovo vrijeme u Bijeloj kući. Winning Team PublishingNovu kompaniju je stvorio njegov sin. Donald Trump Jr. Tom objavljuje.

Dvaput smijenjen predsjednik je navodno ručno odabrao i potpisao svaku sliku u “Našem putu zajedno”, prema web stranici 45books.com.

Neki natpisi su čak i “njegovim vlastitim rukopisom”, prema opisu.

Knjiga tvrdi da prikazuje “veličinu posljednje četiri godine za razliku od bilo čega drugog što je objavljeno”, navodi publicitet.

“Oživite nezaboravne trenutke boravka predsjednika Trumpa u Bijeloj kući: izgradnja južnog graničnog zida; smanjenje američkih poreza; potvrđivanje skoro 300 saveznih sudija i 3 sudije Vrhovnog suda; obnova naše vojske; stvaranje svemirskih snaga; suočavanje s Kim Jong-Unom, predsjednikom Xijem, predsjednikom Putinom i mnogim drugim svjetskim liderima; i borba protiv liberala u dva lova na vještice! hvali se.

Prednaručite potpisane kopije za 229,99 USD Potpisane kopije počinju od 74,99 USD. Nepotpisane kopije koštaju 79,99 dolara. Očekuje se da će knjiga biti isporučena u decembru.

Tramp je i dalje bio blokiran na Tviteru nakon što je poticao kobnu pobunu u Kapitolu u SAD, pa je na njegovom sinu i njegovim saradnicima bilo da prošire knjigu putem društvenih mreža.

Evo kako je prošlo:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments