Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsVatrogasac iz Los Anđelesa osumnjičen da je obrisao zadnjicu nalogom za vakcinu;...

Vatrogasac iz Los Anđelesa osumnjičen da je obrisao zadnjicu nalogom za vakcinu; Izveštaj zvaničnika o istrazi


Glasnogovornica LAPD-a Cheryl Getuiza rekla je da je neidentifikovani vatrogasac na plaćenom administrativnom odsustvu i da će se “suočiti s posljedicama bilo kakvih neprikladnih radnji”, ali nije ponudila druge detalje.
PeopleImages od Getty Images

Los Anđeles Nakon što je optužen da je ispustio pantalone, jedan vatrogasac je uhapšen. brišući svoju “stražnjicu” pismenom naredbom kojom se poziva da se pridržava gradskog mandata za vakcinu protiv COVID-19, objavio je Los Angeles Times.

Vatrogasna služba Los Anđelesa je “svjesna incidenta u kojem je član neprikladno odgovorio na ručno dostavljeno pismo kako bi se pridržavao mandata”, rekla je glasnogovornica LAPD-a Cheryl Getuiza za Times u srijedu. Navodno se to dogodilo 18. novembra.

“Odjel je svjestan ozbiljnosti optužbi i odmah je poduzeo mjere po saznanju za ovaj incident”, rekla je ona.

Getuiza je rekao da je neidentifikovani vatrogasac na plaćenom administrativnom odsustvu i da će se “suočiti s posljedicama bilo kakvih neprikladnih radnji”, ali nije ponudio druge detalje.

Prema Stentorians of Los Angeles City (organizacija afroameričkih vatrogasaca), navodni incident je detaljno opisan u pisanoj izjavi koja je poslana Odboru vatrogasnih povjerenika. Izjava je uključivala fotografiju muškarca koji drži nešto što je izgledalo kao “promjenjen” dokument, prenosi Times.

“LA…Source: https://gt-ride.com/la-firefighter-suspected-of-wiping-his-butt-with-a-vaccine-order-officials-investigating-report/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments