Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsUltimativni vodič za praznične poklone za 2021. za sve na vašoj listi

Ultimativni vodič za praznične poklone za 2021. za sve na vašoj listi


Williams Sonoma, Amazon, Etsy, Hay
S lijeva na desno: Smeg čajnik od Williams Sonoma, Bala narukvice iz Amazona, svijeće od Etsyja, lampa od Hay.

Malo stvari je zastrašujuće od skorog dolaska praznika i astronomske količine kupovine koju to može uključiti. Bez obzira na to da li je vaša lista primalaca prazničnih poklona duga ili kratka, pritisak da se to uradi kako treba može biti ogroman. Ali ne bojte se! Sastavili smo the definitivan vodič za praznične poklone 2021. Nema potrebe da pretražujete internet pokušavajući da nađete pravi poklon za najzahtjevniju osobu na listi, jer smo mi uradili sve za vas.

Ključ za davanje savršenog poklona nekome nije nužno pronaći najskuplji, vrhunski poklon koji možete. To je usavršavanje nečega zbog čega će se primalac osjećati voljeno, zbrinuto i viđeno. A to može doći po bilo kojoj cijeni i od najneočekivanijih prodavača i brendova.

Ovaj vodič sadrži najpoželjnije poklone za Hanuku i vrhunske božićne poklone za vašu prazničnu kupovinu, od kućnog uređenja i kuhinjskih potrepština do modnih dodataka, udobne odjeće, kozmetičkih proizvoda, poklona za fitnes i još mnogo toga. Stoga ne tražite dalje, jer ovo je sve na jednom mjestu za sve vaše potrebe za poklonima.

HuffPost će dobiti udio od kupovina izvršenih putem linkova na ovoj stranici. Svaki artikal nezavisno bira HuffPost Shopping tim. Cijene i dostupnost su podložni promjenama.

1
Ruksak pogodan za putovanja
Everlane
Everlane ruksak ReNew Transit jednako je funkcionalan koliko i elegantno dizajniran. Idealan je za putnike, sa spoljnim džepom za laptop, džepovima sa patentnim zatvaračem za pasoše i karte, unutrašnjim džepovima, držačima za flaše vode i još mnogo toga. Najbolje od svega, napravljen je od recikliranog poliestera, što ga čini savršenim poklonom za ekološki osviještenog prijatelja.

Nabavite ga od Everlanea za 75 dolara.

2
Dadilja za štene
Lukavo
Svi ljubitelji kućnih ljubimaca kunu se u kameru Furbo Dog. Možete vidjeti šta vaš mali psić smjera, razgovarati s njima i dobiti upozorenja o laju.

Nabavite ga od Furboa za 169 dolara.

3
Slatki par visećih minđuša
Madewell
Delikatne i prefinjene, Madewellove naušnice Pearl Rain ukrašene su prekrasnim slatkovodnim biserima. Imaju razumnu cijenu jer su tako krajnje lijepe i klasične.

Nabavite ih u Madewellu za 34 dolara.

4
Šešir
Marimekko
Ne možete pogriješiti s natprirodno cool i izuzetno popularnim finskim brendom Marimekko. Ovaj šešir Nurmikolle od pamučnog platna ima prošiveni obod i odvojivu čičak traku.

Nabavite ga od Marimekko za 180 dolara.

5
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments