Ovo je žurni transkript “Tvojeg svijeta” od 22. novembra 2021. Ova kopija možda neće biti u konačnom obliku i može se ažurirati.

(POČNI VIDEO ISJEČAK)

ANGELA O’BOYLE, SVEDOKA: Ovo je video koji sam snimila ovde.

I nadrealno je gledati. Nisam mogao vjerovati da se to dešava. Bilo je teško gledati, sigurno, a ne nešto što želite ponovo vidjeti.

(KRAJ VIDEO ISJEČAK)

CHARLES PAYNE, VODITELJ FOX NEWS: Teško za gledati, zaista.

Uživo smo u Waukeshi, Wisconsin, gdje se osumnjičeni za tu užasnu nesreću na paradi sada suočava s optužbama za namjerno ubistvo. I trebali bismo vas upozoriti da su neke od scena koje ćete vidjeti grafičke. Ovo je bila scena u nedelju popodne kada je vozač crvenog terenca uleteo u paradu u Viskonsinu, ubivši pet ljudi, ranivši 48 drugih, terenac je udario ljude koji su marširali na paradi, kao i one okupljene sa strane.

Policija je identifikovala da je osumnjičeni 39-godišnji Darrell Brooks. Pušten je na slobodu – pušten je prije uz kauciju neposredno prije incidenta. Policija kaže da je prije nesreće bio umiješan u porodičnu svađu.

Dobrodošli svima. Ja sam Charles Payne, umjesto Nila Cavuta, a ovo je “Tvoj svijet.”

Počinjemo sa Grady Trimble u Waukesha s najnovijim — Grady.

GRADY TRIMBLE, DOPISNIKA FOX NEWS-a: Charles, policija kaže da je Darrell Brooks djelovao sam i nema naznaka da je ovaj napad bio povezan s terorizmom.

Kažu, nekoliko trenutaka prije nego što je Brooks namjerno prošao kroz paradu, napustio je domaći…