Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsTrejler druge sezone Euphorije nema šminku koju biste očekivali

Trejler druge sezone Euphorije nema šminku koju biste očekivali


EuforijaTeaser Trailer: Sezona 2Sada možete vidjeti sve. Teaser za drugu sezonu HBO-a objavljen je 23. novembra. Daje nam uvid u moguću romansu, ekstremne zabave i haos koji serija može donijeti. Rue Bennett, koju glumi američka modna ikona 2021., Zendaya, vratila se u drugu sezonu serije, ali hrabri, grafički izgled šminke koji su obožavali brojni obožavatelji ove hit emisije – pa, ne toliko.

Umjesto toga, prikazana nam je Zendaya bez šminke koja prolazi kroz cijelu prikolicu. postoje međutim, Neki tragovi šminke viđeni na Maddie Perez – aka Alexa Demie – dok je primala nešto što izgleda kao rođendansku tortu u mračnoj prostoriji. Čini se da je na događaju nosila blistavo mačje oko, sudeći po tome kako izgleda.

HBO

Druga scena prikazuje pet djevojaka u haljinama kako sjede na stepeništu otprilike jednu sekundu. Sydney Sweeney igra Cassie. Nosi sjenilo neutralne boje i ima dječje pletenice koje joj uokviruju lice. Maddie je pored Cassie i pojavljuje se sa svojom krilatom linijom. Čini se da Barbie Ferreira Barbie Hernandez također debituje u drugoj sezoni s nekim tamnim, grafičkim olovkom za oči.

Glumac Euphoria Alexa Demie sjedi u tamno osvijetljenoj prostoriji u trejleru 2. sezone Euphoria
HBO
Pet djevojaka u drugoj sezoni Euphorije sjede na stepeništu u haljinama
HBO

Ova promjena nije bila samo hrabra, već i prirodna. EuforijaDoniella Dava, glavna vizažistica u The Body Shopu, ranije je govorila AllureIzgled druge sezone je sofisticiraniji i suptilniji od prve sezone. [season one’s] estetski.” Ne brinite. Davy je potvrdio da će Julesovi sjajni i glasni nastupi iz prve sezone učiniti…Source: https://www.hairremovalz.com/euphorias-season-two-trailer-does-not-have-the-makeup-youd-expect/

https://www.hairremovalz.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments