Tom Brady je završio 307 jardi sa dva tačdauna, a Tampa Bay Buccaneersi su u ponedjeljak navečer pobijedili New York Giantse rezultatom 30-10.

Super Bowl Champion Buccaneers (3-3) prekinuli su niz poraza u dvije uzastopne utakmice. Brady je uspio zadržati svoj rekord na tri uzastopna mjesta od 2002. godine.

Daniel Jones je bacio TD Andrew Thomasu, a Giantsi (3-7) su ostali blizu u prvom poluvremenu prije nego što su se raspali.

Nakon vožnje do Buccaneersa 25, Giantsi su izgubili rezultatom 17-10. Jones je pod pritiskom Devina Whitea, bacajući nepotpuno na Fourth-and-1, nakon što je dotrčao do linije, da bi ubrzao sat za igru, bio primoran da izvede bacanje.

Brady se tada povezao s Mikeom Evansom preko a Pass TD 5 jardiVodstvo je produženo na 24-10. Evansov 72. touchdown bio je rekord franšize, nadmašivši Mikea Alstotta. Nakon dodavanja Bradyjevog 600. TD touchdown dodavanja ranije u sezoni, Evans je zadržao loptu.

KLIKNITE OVDJE DA POGLEDATE VIŠE INFORMACIJA NA FOXNEWS.COM SPORTSKE PRAKSE

Jones je presjekao dodavanje Steve McLendon, drška za nos od 310 funti u sljedećem posjedu New Yorka, ali se Tampa zadovoljio sa 40-jardi Ryana Succopa, uprkos startu kod Giantsa 37. McLendon je bio njegov prvi pik u sezoni u dvanaest sezona.

Jonesa je odabrao Mike EdwardsSuccop je postigao 30 jardi na kraju četvrte četvrtine.

Brejdi je uspeo da završi 30 od 46 utakmica sa samo jednim presrećenjem. Iako je popravio svoj rekord na 6-1 u regularnoj sezoni protiv Giantsa, izgubio je dva Super Bowla u New Yorku.

Sedmostruki super…