NOVOFox News se sada može čuti!

Zastupnik Eddie Bernice Johnson, 85-godišnja demokrata iz Teksasa, koja je nedavno najavila da se neće kandidirati za reizbor, rekla je u intervjuu da je njenoj odluci doprinijela stranačka svađa oko zakona o socijalnoj potrošnji predsjednika Bidena.

Johnson je u utorak za CBS DFW rekla da joj je bilo teško donijeti odluku i da neki lideri žele da ona preispita. Ali ona je za stanicu rekla da stari, a ukazala je i na borbu oko zakona o socijalnoj potrošnji predsjednika Bajdena.

„Počinjete da se pitate zašto kada dođete do tačke u kojoj naša zabava nije onoliko zajedno koliko biste želeli da bude, kao što ste iskusili“, rekla je. Fox News joj je uveče poslao mejl koji je dobila iz svoje kancelarije, ali nije odmah vraćen.

ČAD PERGRAM: BAJDENOV RAČUN O POTROŠNJI JE DRAMA U 4 ČINA

Predstavnici sa obe strane Kongresa pohvalili su njen rad nakon što je odlučila da se ne kandiduje za reizbor. Frank D. Lucas, R. Okla., bio je s njom u Komitetu za nauku, svemir i tehnologiju.

Washington Post je objavio da je izdao saopštenje u kojem je rekao da nema nikoga koga bi “radije imao za svog kolegu preko puta”.

Nazivali su je „pravom državnom službenicom“, koja je duboko posvećena podršci američkoj nauci.

“Ona je zakonodavac stare škole kojoj je više stalo do rezultata nego do naslova, i ja to duboko poštujem,” rekao je.

Džonsonova je bila stalnica na političkoj sceni Dalasa od svojih ranih dana kao političarka.