Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsSvekar princeze Eugenie umro nekoliko dana prije krštenja unuka

Svekar princeze Eugenie umro nekoliko dana prije krštenja unuka


George Brooksbank (lijevo), svekar britanske princeze Eugenie, umro je prošle sedmice u 72.
Getty

Svekar princeze Eugenie, George Brooksbank, umro je samo nekoliko dana prije krštenja njegovog unuka, objavili su u ponedjeljak više medija.

Brooksbank, koji je bio otac Eugenienog muža, Jacka, umro je prošlog četvrtka u 72. godini. U obavještenju objavljenom za britanski Daily Telegraph u utorak, porodica je rekla da je “voleo sve dobre stvari u životu, ali posebno svoju ženu , prijatelji, momci, snaje i unuci.”

Brooksbank, koji se borio protiv COVID-19 tokom svoje bolesti, morao je biti primljen i držan na respiratoru još pet sedmica. Njegovoj porodici je rečeno da se “pripremi na najgore”, prema intervjuu koji je dao za The Telegraph prošle godine. Nakon traheotomije i kontinuirane rehabilitacije nakon hospitalizacije, na kraju je bio zdrav.

“Trenutno hodam okolo na jednom štapu i nadam se da ću se osloboditi toga sljedeće sedmice”, rekao je Brooksbank tada. “Moje disanje se vratilo u normalu i smatram se izuzetno sretnim. Moje misli su sada s onima koji se još uvijek bore s ovom bolešću i sa osobljem NHS-a koji riskira vlastite živote da im pomogne.”

Eugenie se zahvalila Nacionalnoj zdravstvenoj službi. Instagram video je objavljen u junu 2020. u kojem izražava zahvalnost za veliku brigu o svom ocu.

Na ovoj fotografiji iz 2018. Sarah, vojvotkinja od Jorka, stoji sa roditeljima mladoženja, Nikolom i Džordžom Bruksbankom, dok mahaju princezi Eugenie i njenom suprugu Džeku Bruksbanku.

Ovo…Source: https://gt-ride.com/princess-eugenies-father-in-law-dies-days-before-grandsons-christening/

https://gt-ride.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments