Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNews'Stvarno su skinuli lisice i pustili me': Jared Leto transformirao se za...

‘Stvarno su skinuli lisice i pustili me’: Jared Leto transformirao se za ‘House of Gucci’


Lon Chaney se transformirao za toliko uloga da su ga nazvali “Čovjek sa hiljadu lica”. Jared Leto je vjerovatno još nekoliko impresivnih likova daleko od dostizanja tog standarda, i iako je neprepoznatljiv po protezama i šminki u “House of Gucci”, uhvatiti duh najsimpatičnijeg člana porodice Gucci bilo je važno koliko i fizički elementi.

„Volim fizičku transformaciju, ali sve je to besmisleno ako nemate srce i dušu“, kaže Leto, koji igra Paola Guccija u sapunjastoj drami iz stvarnog života reditelja Ridleyja Scotta (sada u bioskopima). “Uspjeli smo gurnuti lik na mjesto gdje me ljudi sa kojima sam radio nisu prepoznali. Bilo im je jako teško da me ne vide, čak i da jesam.

recenzija:Lady Gaga ima elegantnu, satiričnu “House of Gucci” sa zvjezdanim razmetanjem.

“House of Gucci” prati tri burne decenije u kultnoj italijanskoj modnoj kompaniji. Ambiciozna Patrizia (Lady Gaga) udaje se za slavne Guccijeve porodice kada se udaje za Maurizija Guccija. Letov ekscentrični Paolo jedan je od članova porodice s kojima se Patrizia prija, čovjek s velikim snovima da bude svjetski poznati modni dizajner, ali kojeg njegov moćni otac Aldo (Al Pacino) i ostali rođaci ne poštuju.

Leto kaže: „Duboko sam se povezao sa onim ko je ovaj tip“, „Stvarno su skinuli lisice i pustili me, i uvek ću biti zahvalan na toj slobodi.“

Oskarovski glumac, 49, vjerovatno ima još metamorfičniju…Source: https://philippinenewsdaily.com/they-really-took-off-the-cuffs-and-let-me-go-jared-leto-transforms-for-house-of-gucci/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments