Saturday, December 4, 2021
Google search engine
HomeNews'SNL': Pete Davidson angažuje Marca Cohna, Method Mana za video 'Walking in...

‘SNL’: Pete Davidson angažuje Marca Cohna, Method Mana za video ‘Walking in Staten’


Marc Cohn i Method Man nisu imena koja obično vidite u istoj rečenici.

Ali Pete Davidson iz “SNL-a” – zvani Stjuard sa Staten Islanda – postigao je slavan brak sa “Walking in Staten”, svojevrsnim ljubavnim pismom njujorškom okrugu postavljenom na Cohnov klasik iz 1992., “Walking in Memphis”.

U crno-belom videu prikazanom tokom ovonedeljnog “Saturday Night Live”, Davidson se hvali kako je obukao svoje “bootleg Jordans” pre nego što je “sleteo u zemlju Kolina Josta i legendarnog Wu-Tanga”.

Video ismijava proliferaciju mjesta za pecivo i pizza (postoji čak i mjesto za pecivo u pizzeriji) i poziva na duha glumca Roberta Loggia, rodom sa Staten Islanda, prije nego što pređe na današnjeg Cohna, koji sjedi na svom kauču na telefon.

“Ne, ne želim da budem u svojoj parodiji vlastiti pesma”, kaže Kon sa uznemirenošću.

Više:Peteu Davidsonu i Taylor Swift se pridružuje Pete Swift za “3 Sad Virgins”, na “SNL”.

Ali on je već tamo, pridružuje se Davidsonu, Big Wetu i njihovom kreativnom partneru Big Wetu kako bi obukao duksericu s kapuljačom “I (Hearts Staten Island)”.

Dok se trojac šali o Chrisu, momku iz hobija (poznatog na YouTubeu), pijenju Bijele kandže i čudnosti što nikog nije briga za divlje ćurke koje se druže uz lokalnu bolnicu, Davidson pjeva kako je jednom vidio Method Mana kako udara u “rupu u jednom, u Safari Mini Golf.”

Uđite u Wua – ili barem samo Method Mana – koji repuje preko zaštitnog znaka klavirskog liza Cohnove pjesme, „My Yankee hat a statement and srednji prst u Boston“.

Kada neko pita: “Reci mi, jesi li Italijan?”, Method Man prirodno odgovara sa istim guštom iz Cohnove pjesme: “Čovječe, ja sam večeras!”

Ali Dejvidson, koji neprestano govori o svom odnosu ljubavi/mržnje sa svojim rodnim gradom, završava tipično iskrivljenom notom: „Dobro došli u Stejten, gde svačiji snovi odlaze u vodu.”

Više:Najbolji trenuci 47. sezone “SNL-a”.

Izvor: USAToday.com

Objava ‘SNL’: Pete Davidson angažuje Marca Cohna, Method Mana za video ‘Walking in Staten’ prvi put se pojavio na News Daily.Source: https://philippinenewsdaily.com/snl-pete-davidson-enlists-marc-cohn-method-man-for-walking-in-staten-video/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments