Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNews'SNL': Pete Davidson angažuje Marca Cohna, Method Mana za lažnu verziju 'Walking...

‘SNL’: Pete Davidson angažuje Marca Cohna, Method Mana za lažnu verziju ‘Walking in Staten’


Marc Cohn i Method Man nisu imena koja obično vidite u istoj rečenici.

Ali zvijezda serije SNL Pete Davidson – zvani Stjuard sa Staten Islanda – postigao je slavan brak sa “Walking in Staten”, svojevrsnim ljubavnim pismom njujorškom okrugu postavljenom na Cohnov klasik iz 1991., “Walking in Memphis”.

U crno-belom videu shProperty tokom ovonedeljnog “Saturday Night Live”, Davidson se hvali kako je obukao svoje “bootleg Jordans” pre nego što je “sleteo u zemlju Colina Josta i legendarnog Wu-Tanga”.

Video ismijava umnožavanje đevreka i pizza (postoji čak i mjesto za pecivo u pizzeriji) i poziva na duha glumca Roberta Loggia, rodom sa Staten Islanda, prije nego što pređe na današnjeg Cohna, koji sjedi na svom kauču na telefon.

“Ne, ne želim da budem u svojoj parodiji vlastiti pesma”, kaže Kon sa uznemirenošću.

Nastavite čitati SNL’Sudija Cecily Strong Jeanine donosi presudu Rittenhouseu. Trump se vraća Jamesa Austina Johnsona

Nije, ali jeste, i pridružio se Davidsonu u “I (Hearts) Staten Island” dukserici.

Dok se trio šali o Chrisu, momku iz hobija (poznatog na YouTubeu), pijenju Bijele kandže i čudnosti divljih ćurki koje se druže uz lokalnu bolnicu, Davidson pjeva kako je jednom vidio Method Man-a kako udara u “rupu u jednom, u Safari Mini-u”. Golf.”

Uđite u Wua – ili barem samo Method Mana – koji repuje preko zaštitnog znaka klavirskog liza Cohnove pjesme, „My Yankee hat a statement and srednji prst u Boston“.

Ako ga još niste vidjeli:Peteu Davidsonu i Taylor Swift se pridružuje Pete Swift za “3 Sad Virgins”, na ‘SNL-u.

Kada neko pita: “Reci mi, jesi li ti Italijan?” Method Man prirodno odgovara s istim guštom iz Cohnove pjesme, “Čovječe, ja sam večeras!”

Ali Dejvidson, koji neprestano govori o svom odnosu ljubavi/mržnje sa svojim rodnim gradom, završava tipično iskrivljenom notom: „Dobro došli u Stejten, gde svačiji snovi odlaze u vodu.”

Izvor: USAToday.com

Objava ‘SNL’: Pete Davidson angažuje Marca Cohna, Method Mana za ‘Walking in Staten’ lažni prvi put pojavio se na News Daily.Source: https://philippinenewsdaily.com/snl-pete-davidson-enlists-marc-cohn-method-man-for-walking-in-staten-spoof/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments