Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsSimu Liu i Bowen Yang se takmiče da budu 'prvi Azijati' sve...

Simu Liu i Bowen Yang se takmiče da budu ‘prvi Azijati’ sve u ‘SNL’ skicu


Bilo da glumi Marvelovog prvog azijskog superheroja Odera koji postaje prvi kinesko-američki član glumačke ekipe “Saturday Night Live”, kad god Simu Liu ili Bowen Yang urade bilo šta u još uvijek vrlo bijelom Holivudu, to je hvaljeno kao historijski prvi.

Bio je to uzbudljiv događaj da su se Liu i Sawetie udružili za subotnji kasnovečernji skeč, gdje je Liu bio domaćin svog prvog gostovanja sa Sawetiejem kao muzičkim gostom.

Kako bi obojica naglasili svoje značajne reprezentativne pobjede i ismijali neke manje značajne prekretnice, uključujući “Prvi Azijac koji se preselio iz Kanade po imenu Simu”, Liu i Yang su se pojavili u unaprijed snimljenom segmentu kako bi se borili oko onoga što su nazvali “Prvi Azijati”. .”

Skica počinje tako što Yang nespretno pozdravlja Liua u njegovoj svlačionici („Šta ima, žuti druže?“), dok oboje izražavaju umor zbog toga što su proslavljeni zbog relativno nevažnih podviga.

„Samo mislim da je čudno da ljudi prate ove stvari“, kaže Jang zvezdi „Shang-Chi“ u klipu.

Međutim, kako nabrajaju svoja mnoga priznanja, ubrzo njihovo međusobno uvažavanje postaje kompetitivno. Za Liua, on je “Prvi Azijac koji je mrtav na Splash Mountainu.” Yang, u međuvremenu, ima izuzetnu čast da bude “prvi gej azijski glumac koji je pogrešno izgovorio ‘Boutique’.”

„Zar ne mislite da su ovi naslovi pomalo smešni“, pita Liu Janga, pre nego što se skeč preseče na obe zvezde koje prihvataju sve upitnije nagrade sa neobuzdanim entuzijazmom.

Ali kada im se uruči trofej za koji nije zatražen trofej koji slavi „Prvi Azijac koji je ostavio Cher utisak na NBC-u“, obojica skaču na priliku da uđu u istoriju i uđu u pesmu.

Dok Liu pobjeđuje u toj rundi, Yang ga brzo podsjeti da će zauvijek biti na prvom mjestu u reprezentacijskim ratovima, govoreći mu: „Ali zapamti, Simu – šta god prvo uradiš, uvijek ću biti gej.“

Cijeli video je dostupan na linku iznad.

Izvor: HuffPost.com.

Podijelite svoj komentar ispod

Post Simu Liu i Bowen Yang takmiče se da budu ‘prvi Azijati’ sve u ‘SNL’ skici pojavio se prvi put na Breaking News.Source: https://gt-ride.com/simu-liu-and-bowen-yang-compete-to-be-first-asian-everything-in-snl-sketch/

gt-ride.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments