Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNews'Seksualni životi studentkinja' i složenost osnaživanja mladih žena

‘Seksualni životi studentkinja’ i složenost osnaživanja mladih žena


Reneé Rapp, Alyah Chanelle Scott, Pauline Chalamet i Amrit Kaur u filmu “Seksualni životi studentica”.
Fotografija Jessice Brooks

U vrijeme kada napaljeni učenik 10. razreda ponosno žeđa dječaka u emisiji “Nikad nisam” i cijeli srednjoškolac udovoljava svojim erotskim žudnjama na “Seksualno obrazovanje”, emisija o tjelesno osnaženim djevojkama na univerzitetu izgleda prilično konvencionalna. Na kraju krajeva, ovo nisu 90-te kada je seks pozitivnost često značila gledanje studentica u drhtavim video-snimcima pijane i oskudno odjevene na plaži dok ih muškarci promatraju – ili počinili daleko opasnije radnje.

Žene svih uzrasta sada bi trebalo da budu samopouzdane, tako nam je rečeno.

To je izazov u središtu serije “Seksualni životi studentica”, zanosno nazvane HBO Max serije koja prikazuje složeniju stvarnost: Mnogim mladim ženama danas bi moglo biti ugodnije izražavati svoje seksualne želje, ali se i dalje bore s onim što uopće misle . Ovo posebno važi za mlade devojke, poput sustanara Mindy Kaling i Justina Noblea, koje možda prvi put u životu doživljavaju ove emocije. To je dijelom zato što je seksualno obrazovanje tabu.

“Kada sam odrastala na jugu, to je bilo obrazovanje samo o apstinenciji”, rekla je Reneé Rapp, rođena u Sjevernoj Karolini, u zajedničkom video pozivu sa svojim kolegama. Leighton, njena cool zatvorena djevojka, je…Source: https://gt-ride.com/the-sex-lives-of-college-girls-and-the-complexity-of-empowerment-for-young-women/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments