Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsSavršeni pokloni za ljubitelje putovanja koji su zaglavili kod kuće

Savršeni pokloni za ljubitelje putovanja koji su zaglavili kod kuće


Etsy i The Citizenry. Williams Sonoma. Hrana52
Tkane torbeRegija Guapi nalazi se u Kolumbiji. trostruki krem ​​bries iz Francuske I pedantno oslikane zidne zavjese Pokloni sa slikama svetih krava u Indiji uključeni su na ovu listu.

Ne zaboravite da poklonite Ovo je putovanje (pa, nekako) ove praznične sezone donoseći kulturu i krajolik dalekih zemalja u zagrljaj prijatelja koji trenutno ne putuje, zbog nečega što se zove globalna pandemija .

Nakon skoro dvije godine pauze zbog zabrana putovanja povezanih s COVID-om, mnogi ljudi širom svijeta imaju ozbiljnu želju za lutanjem. I to je sasvim razumljivo, jer za mnoge je čin putovanja svetinja. Putovanje na nepoznata mjesta potiče empatiju i razumijevanje. To pomaže očuvanju kulturne raznolikosti širom svijeta.

„Putovanja te mijenjaju“, rekao je pokojni Anthony Bourdain. “Dok se krećete kroz ovaj život i ovaj svijet, lagano mijenjate stvari, ostavljate tragove, koliko god male. A zauzvrat, život – i putovanja – ostavljaju tragove na vama.”

Kako je naše kretanje “kroz ovaj život i ovaj svijet” privremeno zakržljalo, pogledajte sljedeću najbolju stvar: poklone koji donose svijet vašim najmilijima. Omogućite iluziju da ste odvedeni u francuska polja lavande ili probajte šarenu lokalnu hranu iz Tokija uz ovu listu poklona koji ne zahtijevaju…Source: https://gt-ride.com/perfect-gifts-for-travel-lovers-whove-been-stuck-at-home/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments