Roman Reigns i Becky Lynch su u nedjelju mogli napustiti Survivor Series sa ogromnim pobjedama. Raw je stekao prevlast brenda na godišnjoj WWE pay per view u Brooklyn’s Barclays Centru.

Reigns je bio WWE univerzalni šampion za SmackDown i suočio se sa Big E, koji je WWE šampion za Raw. Dvojica muškaraca su se potukla.

KLIKNITE OVDJE DA POGLEDATE VIŠE SPORTSKIH IZVEŠTAJA NA FOXNEWS.COM

Činilo se da Reigns kontroliše veći dio meča, ali kako je učinio sve što je mogao da spusti ramena Big E-a za trojku, dugogodišnji kolega iz New Day-a jednostavno nije htio ostati dolje. “The Tribal Chief” je pokušao sve što je mogao, uključujući tri udarca Supermana kako bi srušio Raw šampiona, ali nije uspio.

Big E bi se vratio u meč i izgradio neki zamah nakon što bi izbacio Reignsovo koplje, a zatim zaronio kroz užad da bi srušio Reignsa na strunjaču.

Big E je bio previše umoran od Reignsa i bio bi pretučen još jednim kopljem da ga izvuče. Reigns je bio kralj.

Roman Reigns i Big E na Survivor Series 2021.

Lynch je pokušao riješiti problem sa Charlotte Flair na prvoj od glavnih karata. Razvili su veliko rivalstvo koje je kulminiralo u teškom meču u Survivor Seriesu.

Lynch i Flair bi vrijeđali jedan drugoga tokom cijele borbe.

ROMAN VLADUJE O MOGUĆOM UTAKMU SA STENOM: ‘NE ZNAM DA LI ON ŽELI’

Lynch i Flair su uvijek bili jedno na drugo, a Lynch je čak zaključao Flaira u bravu sa četiri noge. Lynch bi pobijedio u igri uma. Flair je poražen od Lyncha na dramatičan način.

Becky Lynch i Charlotte Flair na Survivor Series 2021

Emotivna Raw Women’s Champion progovorila je o pobjedi nekoliko trenutaka nakon meča.

„Da vidimo odakle smo došli do mesta gde smo sada… i mržnje tamo, znate kakva je mržnja tamo i to je tako tužno.,“ rekao je Lynch. „To je neko koga sam toliko voleo kome sam poverio svoj život. Prošli smo sve zajedno. Zamalo smo poginuli u saobraćajnoj nesreći zajedno i koliko se sada preziremo… Samo sam je htio rastrgati tamo.”

Charlotte Flair na WWE Survivor Series 2021

U međuvremenu, WWE je proslavio 25. godišnjicu The Rockovog debija koji je došao u Survivor Series 1996. Emisija je bila ispunjena reljefima nekih od najvećih trenutaka u The Rockovoj karijeri, uključujući i posljednji nastup koji je imao u WWE – 2019. kada je on i Lynch je izbacio kralja Corbina iz ringa.

Obožavatelji bi skandirali ime The Rocka u određenim trenucima tokom emisije, ali “Brahma Bull” se nije pojavio da bi nekoga udario.

Što se tiče nadmoći brenda, Raw je dobio pet mečeva.

KLIKNITE OVDJE DA PREUZMETE APLIKACIJU FOX NEWS

Evo kako su prošli rezultati.

  • Shinsuke Nakamura je pobijedio Damiana Priesta preko DQ.
  • Becky Lynch def. Charlotte Flair preko pinfall.
  • Tim Raw (Seth Rollins i Finn Balor, Kevin Owens. Bobby Lashley. Austin Theory). Smackdown tim (Drew McIntyre i Jeff Hardy), putem eliminacije
  • Omos je pobijedio u kraljevskoj bitci od 25 ljudi.
  • RK Bro def. Pinfall: Usos
  • Raw tim (Bianca Belair i Rhea Ripley), def. Smackdown (Sasha Banks i Shayna baszler), Shotzi, Natalya i Toni Storm) eliminirani.
  • Roman Reigns def. Big E preko pinfall.

Sljedeći WWE pay-per pregled će se održati 1. januara 2022. NXT će imati WarGames 5. decembra.