Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsRihanna je samo sama pokrenula trend krvavo crvenih olovki za oči

Rihanna je samo sama pokrenula trend krvavo crvenih olovki za oči


Rihanna nam je jasno stavila do znanja da može napraviti obrnuti mačji pogled – i sve drugo što joj se sviđa. Primjer: portret RiRi oko septembra 2020. koja gleda u daljinu dok nosi svoj Flypencil Longwear Pencil Eyeliner u Sea About It, nijansi kobalt plave.

Sada, umjesto da jednostavno pokaže žestoko obrnuto mačje oko, ona je pokazujući kako se to radi. U videu objavljenom na njenim Instagram storijima 22. novembra, pjevačica i poduzetnica za ljepotu demonstrirala je trend olovke za oči na svojoj donjoj vodenoj liniji. RiRi dokazuje da to nije ništa previše komplikovano i da to može učiniti svako bez obzira na nivo vještine. Samo pažljivo klizite po svom izboru naprijed-nazad duž vodene linije.

Za ovaj tutorijal koji je trajao oko 30 sekundi, Rihanna je otišla sa crvenim olovkom za oči, prilično svečanim izborom boja, s obzirom na sezonu praznika. Pretpostavljamo da je Rihanna odabrala i jednu od svojih olovaka za oči, najvjerovatnije Flypencil Longwear Pencil Eyeliner u Cherry Punk, koja je opisana kao “crvena mat”. Anastasia Beverly Hills Norvina Chroma Stix šminka olovka u crvenoj i Urban Decay’s 24/7 Glide-On vodootporna olovka za oči u alkalnoj boji daju sličnu nijansu.

RiRi nam nije dala cijelu igru ​​o tome kako pravilno iscrtati unutrašnji ugao ili kako to krilo postaviti na gornju liniju trepavica, ali nam definitivno pokazuje da je to vrlo izgled koji svi moramo dodirnuti u ASAP. U tom slučaju, ako čitate ovaj RiRi, to…Source: https://www.hairremovalz.com/rihanna-just-singlehandedly-started-a-blood-red-eyeliner-trend/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments