Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsRihanna je pokrenula trend u krvavo crvenim olovkama za oči

Rihanna je pokrenula trend u krvavo crvenim olovkama za oči


Rihanna nam je jasno stavila do znanja da može napraviti obrnuti mačji pogled – i sve drugo što joj se sviđa. RiRi gleda u daljinu na ovom portretu iz septembra 2020., nosi Flypencil Longwear Pencil Eyeliner Sea About It u kobalt-plavoj nijansi.

Umjesto da pokaže svoje žestoko obrnuto mačje oko, ona je sada Ovo bi trebalo da viditeOvako to radi. U videu na Instagramu, RiRi (preduzetnica i pjevačica za ljepotu) demonstrirala je kako da koristi ajlajner na svojoj donjoj vodenoj liniji. RiRi pokazuje da to nije teško i da to može učiniti svako, bez obzira na nivo. Jednostavno klizite linijom koju preferirate duž vodene linije.

Rihanna je za tutorijal odabrala crvenu olovku za oči, koja je trajala samo 30 sekundi. Ovo je svečani izbor s obzirom da je sezona praznika. Rihanna je možda koristila i jednu od svojih olovaka za oči. Vjerujemo da je to bio Flypencil Longwear Pencil Eyeliner Cherry Punk. Ovo je crvena mat. Anastasia Beverly Hills Norvina Chroma Stix Makeup Pencil In Red i Urban Decay’s 24/7 Glide On Eyeliner Pencil Alkaline oboje imaju sličnu nijansu.

RiRi nam nije dao potpunu igru ​​po igri kako pravilno postaviti unutrašnje uglove ili način kreiranja tog krila iznad gornje linije trepavica. Međutim, pokazala nam je da je to izgled za kojim bi svi trebali slijediti. RiRi, razmislite o tome da nam date tutorijal o tome kako postaviti ove uglove ako još čitamo.

Ljubaznošću Instagram/@badgalriri
Rihanna je nacrtala crvenu olovku za oči na donjoj liniji trepavica
Ljubaznošću Instagram/@badgalriri

Šminkeri…Source: https://www.hairremovalz.com/rihanna-unleashedly-created-a-trend-in-blood-red-eyeliners/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments