Andy Biggs, republikanski predstavnik Arizone, kritizirao je predsjednika Joea Bidena u srijedu navečer kao “bez dodira” i “zajednički faktor” u rastućoj američkoj krizi. Rekao je da Bajden nije bio u kontaktu s rastućom inflacijom, ilegalnom imigracijom, uskim grlima u lancu snabdijevanja i “ubijanjem”.[ing]Energetski sektor” i tako dalje.

“Postoji zajednički imenitelj svemu ovome, a to je Joe Biden… On je tip koji će to živjeti kao da je neka vrsta kralja ili monarha, dok ostali [us are]Biggs je u emisiji “The Ingraham Angle” govorio o kmetovima, seljacima i drugim podanicima.

Republikanci su bili bijesni na Bajdenovu proslavu Dana zahvalnosti u Nantucketu (Masachusetts) zbog imanja milijardera, dok Amerikanci pate od rastuće inflacije.

Ovogodišnje cijene ćurke su skočile 24%.

Jen Psaki, sekretarica za štampu Bijele kuće, umanjila je troškove rekavši da je ćurka od 20 funti velika.

BIDENA KRITIKOVALA ‘PETICA’ ŠTO JE POTROŠIO ZAHVALNOST U KUĆI BILIONERA U NANTUCKETU U SRBIJI INFLACIJE

“Oni su oko jedan dolar više… da to ne umanjujem – bilo kakvo povećanje cijena je nešto zbog čega je predsjednik zabrinut… Ali samo želim da bude jasno da postoje [an]Psaki je napomenula da je tržište puno ćurki.

Sekretar za štampu Bijele kuće Jen Psaki govori tokom dnevnog brifinga za štampu u Bijeloj kući 12. novembra 2021. u Washingtonu, DC.  Ovo je bio prvi dan povratka Psakis lično nakon što se zarazila COVID-19.

Jim Jordan, republikanac iz Ohaja, rekao je da je to “nešto što smo očekivali” od administracije koja je “zeznula svaku stvar koju su dotakli”. On je govorio o Bajdenovoj rastućoj krizi. Joe Biden sjedi u Nantucketu u…