Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsRavens Kevin Zeitler, drugi NFL igrači pomažu oko sahrane, medicinskih troškova žrtava...

Ravens Kevin Zeitler, drugi NFL igrači pomažu oko sahrane, medicinskih troškova žrtava parade Waukesha


Čuvar Baltimore Ravensa i rođeni Kevin Zeitler iz Waukesha, Wisconsin, najavio je u utorak da će on i njegova supruga Sara pomoći u pokrivanju sahrane i medicinskih troškova žrtava tragedije božićne parade Waukesha u nedjelju. Šest ljudi je poginulo, a najmanje 62 su ranjene kada je SUV prošao kroz paradu.

“U svjetlu nedavnih tragičnih događaja na božićnoj paradi u Waukesha 21. novembra 2021., želimo da naša zajednica zna da ih vidimo, volimo i da smo tu za njih”, napisali su Zeitlerovi na Twitteru. Želimo da osiguramo da se ne zaborave finansijske poteškoće i članovi porodice koji su najviše stradali od tragičnih događaja tokom vikenda. Najbolji način za pomoć pogođenim porodicama je pomoć u njihovim sahranama i medicinskim troškovima tako što ćete dati donaciju fondu Waukesha County Community Foundation. Mi smo #WaukeshaStrong kada radimo zajedno.

Po povratku u Baltimor u nedjelju sa utakmice Ravensa protiv Chicago Bearsa, Zeitler je na Twitteru podijelio da je odrastao na godišnjoj paradi, uputivši saučešće pogođenim porodicama.

SZO: Žrtve tragične božićne parade Waukesha

VIŠE:Znamo šta možemo o tragediji božićne parade u Waukesha

Kako pomoći:United Way i druge organizacije osnovale su fond za podršku onima koji su pogođeni tragedijom božićne parade Waukesha

39-godišnji muškarac iz Milwaukeeja u terencu je prošao kroz barikade tokom godišnje božićne parade Waukesha. Čovek je optužen…Source: https://philippinenewsdaily.com/ravens-kevin-zeitler-other-nfl-players-help-with-funeral-medical-expenses-of-waukesha-parade-victims/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments