Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsRasprodaja crnog petka 2021.: Samsung Galaxy – uštedite do 900 USD

Rasprodaja crnog petka 2021.: Samsung Galaxy – uštedite do 900 USD


Preporuke nezavisno biraju urednici Reviewed-a. Recenzirani mogu dobiti proviziju ako kupite preko jednog od naših linkova.

Samsung ima ponude za Crni petak za odabrane modele ako ste na tržištu da kupite pametni telefon. Također možete koristiti svoj stari hardver da uštedite velike na novim telefonima ove praznične sezone.

Preuzmite kontrolu nad prazničnom kupovinom tako što ćete dobiti stručne savjete i popuste direktno na vaš mobilni telefon.Registrujte se za obaveštenja putem tekstualnih poruka od strane Deal-Hunting tima na Pregledano.

Među svojim brojnim ponudama prije Crnog petka, Samsung trenutno nudi Samsung Galaxy Z Fold3 pametni telefon za samo 649,99 dolara – što je nevjerovatnih 64% niže od njegove standardne cijene od 1,799,99 dolara za entuzijaste u tehnologiji koji traže velike uštede. Sniženje cijene odnosi se samo na one koji prodaju svoj Samsung Galaxy Z Fold2 pametni telefon za model od 256 ili 512 gigabajta. Ako imate druge uređaje kojima ste voljni trgovati, još uvijek možete dobiti popust na Fold3: Trgovanjem Galaxy S21+ pametnim telefonom dobijate 700 USD na Fold3, dok Galaxy Tab S7 tablet ima vrijednost za zamjenu od 350 USD . Uređaji čak i ne moraju biti isključivo Samsung proizvodi: Apple-ov iPhone 12 može se zamijeniti za 650 USD na Fold3, dok Apple Watch 3 zarađuje 40 USD na kupovini Samsung telefona.

Ne samo da je Fold3 odličan uređaj za zamjenu, već su i drugi uređaji.

Na primjer, Samsung Galaxy S21 može biti vaš za ogromnih 88% popusta u odnosu na cijenu od 799,99 USD, spuštajući cijenu na samo 99,99 USD ako kupite Apple iPhone 12 Pro Max pametni telefon. Još uvijek možete dobiti novac od cijene S21 s drugim uređajima: Samsung Galaxy Note 5G Ultra pametni telefon daje vam 550 USD, dok vam Google Pixel 5 štedi 200 USD.

Takođe možete trgovati svojim Galaxy S21 Ultra telefonom kako biste dobili Samsung Galaxy Z Flip3 za 249,99 USD. Zamjenom Apple iPhonea 11 dobit ćete 450 USD popusta na vaš Flip3. Možete zamijeniti svoj Samsung Galaxy Watch Active 2 za Flip3 i dobiti 50 USD na ovom privlačnom telefonu.

Sklopivi dizajn pametnog telefona Samsung Galaxy Z Fold3 omogućava vam da koristite dvije aplikacije u isto vrijeme na istom ekranu.

Procedura razmene je sledeća:

  1. Za početak, posjetite stranicu uređaja i pomaknite se prema dolje, odaberite “Da, zamjeni”, da vidite koji tablet, pametni sat ili pametni telefon ispunjava uslove.
  2. Nakon što potvrdite da uređaj kojim trgujete normalno funkcionira, da nema pukotina na ekranu ili objektivu kamere i da je resetiran na tvorničke postavke, možete poslati narudžbu za bilo koji uređaj koji želite.
  3. Kada primite novi telefon, imate 15 dana da pošaljete svoj obećani uređaj za zamjenu Samsungu.
  4. Kupci će dobiti naljepnicu za otpremu sa specifičnim uputama i unaprijed plaćene naljepnice za otpremu od kompanije kako bi im pomogli da pošalju svoje stare uređaje da finaliziraju transakciju.

Ako ste čekali na dogovor o okretanju, sklapanju ili samo običnih Galaxy pametnih telefona, to je dio mnoštva ponuda za elektroniku koje Samsung nudi za prazničnu sezonu. Pogledajte stranicu da vidite koliko biste mogli uštedjeti.

Nabavite Samsung Galaxy S21 5G pametni telefon po cijeni od 99,99 USD uz odgovarajuću zamjenu (uštedite 10 USD do 600 USD).

Samsung Galaxy Z Flip3 pametni telefoni već od 299,99 dolara.

Samsung Galaxy Z Fold3 pametni telefoni već od 649,99 dolara.

Ima još toga odakle je došao ovaj dogovor. Prijavite se za Reviewed’s Perks and Rec newsletter i nastavit ćemo da dolaze svake nedjelje do petka.

At RecenziranoImamo sve što vam je potrebno za kupovinu. Pratite ovaj link da budete pregledani Facebook, Twitter, Instagram, TikTokili FlipboardPronađite najnovije vijesti, recenzije i druge informacije.

Cijene su bile tačne u vrijeme objavljivanja, ali mogu biti podložne promjenama s vremenom.

Izvor: USAToday.com

Objava Crnog petka 2021. Rasprodaja: Samsung Galaxy – Uštedite do 900 dolara prvi put se pojavila na News Daily.

Source: https://philippinenewsdaily.com/black-friday-2021-sale-samsung-galaxy-save-up-to-900/

philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments