Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsRadno vrijeme prodavnice za Crni petak 2021: Walmart, Target Best Buy, Costco...

Radno vrijeme prodavnice za Crni petak 2021: Walmart, Target Best Buy, Costco i Best Buy rade u petak


Kupujete na rasprodajama za Crni petak? Započnite sada.

Neki od najvećih trgovaca u zemlji – uključujući Walmart, Target, Best Buy i Kohl’s – već su započeli prodaju, a više će početi prije samog Crnog petka.

A s izuzetkom Walmarta, većina ponuda je dostupna u trgovinama i na mreži, dok zalihe traju. Walmart je u ponedjeljak pokrenuo online prodaju, dok se trgovine otvaraju u petak u 5 ujutro i nude većinu istih proizvoda.

Ali teško dostupni Xbox Series X i PlayStation 5, koji su brzo rasprodati u Walmartovoj online prodaji, neće biti dostupni u prodavnici jer su to bile samo online ponude.

Većina velikih trgovaca zatvorit će trgovine za Dan zahvalnosti ove godine po drugi put. (Kliknite ovdje da vidite kompletnu listu, uključujući radnje koje su također otvorene.

►Akcije za Crni petak 2021:Primajte ažuriranja uživo od Amazona i Walmarta o najvećim uštedama

►Kupovina u prodavnicama za Crni petak?:Ovaj vodič će vam pomoći da pronađete povoljne cijene i druge savjete.

JCPenney, Best Buy, Dick’s Sporting Goods i Kohl’s će se otvoriti u 5:15 ujutro Macy’s u 6 ujutro, a Target u 7 ujutro.

Godinama su Dan zahvalnosti i Crni petak označavali službeni početak sezone praznične kupovine i doba godine kada se kupci fokusiraju na prazničnu potrošnju.

Ova ludnica u potrošnji dala je ime Crnom petku. Bio je to dan kada su svi trgovci bili „u plusu“. Skoro deceniju, taj zvanični početak se sve više približava Danu zahvalnosti, izjedajući vreme…Source: https://philippinenewsdaily.com/black-friday-2021-store-hours-walmart-target-best-buy-costco-and-best-buy-are-open-for-business-on-friday/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments