Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNews'Prosto nestvarno:' Žena preživjela nakon što joj se automobil presavio na pola...

‘Prosto nestvarno:’ Žena preživjela nakon što joj se automobil presavio na pola u sudaru s polukamionitom


Žena iz Washingtona preživjela je sudar sa dva polu-kamiona zbog čega se njeno vozilo preklopilo.

Patrolni vojnik države Washington Rocky Oliphant je ove sedmice na Twitteru podijelio da “zaista ne postoji riječ koja bi opisala ovaj sudar”, tvitujući slike polu-kamiona na vrhu smrskanog crvenog Nissan Altima.

Oliphant je potvrdio za USA TODAY da je, kako se saobraćaj usporavao u Mount Vernonu u Washingtonu, žena koja je vozila Nissan bila iza jednog polukamiona, a ispred drugog. Kao i putnica u automobilu, prvi kamion se zaustavio na mostu na rijeci Skagit.

Ali zadnji polu-kamion je “pratio preblizu” i nije mogao usporiti prije nego što je udario u njen auto, rekao je Oliphant.

“Zamah poluprikolice nastavio se naprijed i u osnovi je uzrokovao da se zadnji ugao automobila Nissan Altima sklopi na sam sebe,” rekao je on. “Nakon što se to dogodilo, polu-kamion je nastavio naprijed na vrhu automobila.”

„Gumena zaptivka za prtljažnik je zapravo ležala na vozačevom naslonu za glavu, tako da je toliko blizu metala došao kada se presavio uz njenu glavu“, dodao je on.

Patrolni vojnik države Washington prišao je uništenom vozilu nakon sudara i čuo vozača kako doziva pomoć, rekao je Oliphant. Nakon što je kamion za vuču podigao prednji dio polukamiona, vozač Altime je uspio da izađe iz automobila kroz otvor na suvozačkoj strani automobila.

Prema njegovim riječima, žena je primljena u bolnicu zbog bolova u rebrima i glavi. Imala je i posjekotinu na obrazu.

“Ne samo preživjeti, već i moći hodati iz auta je jednostavno nestvarno, nemoguće je opisati da bi neko mogao otići od toga”, rekao je Oliphant.

Slika se brzo proširila društvenim mrežama, a novinari i ostali šokirani su nesrećom.

Zvaničnici su naveli vozača polukamiona pozadi zato što je previše pratio druga vozila.

Izvor: USAToday.com

Objava “Prosto nestvarno:” Žena preživjela nakon što joj se automobil presavio na pola u sudaru s polukamionitom prvi put se pojavio na News Dailyju.Source: https://philippinenewsdaily.com/just-unreal-woman-survives-after-her-car-was-folded-in-half-in-crash-with-semi-truck/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments