Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsPrinc Albert kaže da je princeza Charlene smještena u ustanovu za rehabilitaciju...

Princ Albert kaže da je princeza Charlene smještena u ustanovu za rehabilitaciju nakon intervencije.


Princeza Charlene traži liječenje od “nevjerovatnog umora” i “iscrpljenosti, emocionalne i fizičke”, rekao je princ Albert magazinu People u izuzetno iskrenom članku, objavljenom u petak

Njegova supruga, stara 10 godina, sada je u vanjskom objektu. Njoj će se brinuti u narednim sedmicama.

Nakon šest mjeseci boravka u Južnoj Africi, princeza se tek vraćala u Monako. suočio sa brojnim zdravstvenim komplikacijama Njen povratak je odložen.

Albert je izjavio da se situacija promijenila ubrzo nakon što je ona stigla i ponovno se spojila sa suprugom i njihovim blizancima prije jedanaest dana. On je za People rekao da su stvari “išle prilično dobro u prvih nekoliko sati, a onda je postalo prilično očigledno da joj nije dobro”.

“Očigledno je bila iscrpljena, fizički i emocionalno”, rekao je. “Bila je opterećena i nije se mogla suočiti sa službenim dužnostima, životom općenito, pa čak ni porodičnim životom.”

“Nije dobro spavala nekoliko dana i nije jela nimalo dobro. Izgubila je dosta kilograma, što ju je učinilo ranjivom na druge potencijalne bolesti”, objasnio je Albert, dodajući da trenutni problemi s kojima se suočava nisu povezani s COVID-19, rakom ili plastičnom hirurgijom.

Princ Albert, princeza Šarlin i princ Filip prisustvuju koktelu palate Monako za 55. televizijski festival u Monte Karlu 17. juna 2015.
PLS Pool preko Getty Images

Albert je ljudima rekao da je izveo intervenciju nakon što se u nedjelju vratio s putovanja. Sjeo je i razgovarao sa Charlene i njenim šurkom.

“Ona je već bila za to. Znali smo to”, rekao je. “Htjeli smo samo da se to potvrdi pred nama. Samo smo joj htjeli dati do znanja da je volimo i podržavamo. Da ne treba da brine ni o čemu drugom. Da je svi volimo, da je vole njena djeca i da joj želimo samo najbolje.”

Prema Albertu, sjedenje je “prošlo vrlo dobro” i Charlene je bila “veoma mirna i puna razumijevanja”.

„Sama je shvatila da joj je potrebna pomoć“, rekao je. “Ne možete nikoga prisiliti da shvati da mu je potrebno liječenje, oni to moraju sami prihvatiti.”

Uprkos bujnim spekulacijama tokom godina – a posebno poslednjih nekoliko meseci – o stanju u braku Alberta i Šarlin, suveren je za magazin rekao da “ovo nema nikakve veze sa našom vezom”.

„Želim da to bude vrlo jasno“, rekao je, dodajući da je priroda Charleneine brige „privatna stvar“.

“Ovo nisu problemi unutar našeg odnosa; ne sa odnosom između muža i žene. Drugačije je prirode.”

U utorak su počele spekulacije o princezinom zdravlju i mjestu gdje se nalazi, pošto je Palais Princier de Monaco objavila izjavu da Charlene neće prisustvovati Državnom danu u petak jer se bori sa “lošim zdravljem”.

“Princeza se trenutno oporavlja i nastavit će to činiti u narednim sedmicama, dajući joj vremena da se oporavi od stanja dubokog opšteg umora”, saopštila je palata, putem Tatlera. “Kako bi se zaštitila udobnost i privatnost neophodni za njezin oporavak, lokacija princeze ostat će strogo povjerljiva.”

Na proslavi Dana državnosti u petak, Charlene i Albertovi šestogodišnji blizanci držali su natpise na kojima je pisalo “Nedostaješ nam mama” i “Volimo te mama”.

Princeza Gabriella i princ Jacques drže poruku za svoju majku, princezu Charlene, na balkonu palate Monako tokom proslave obilježavanja Dana državnosti Monaka 19. novembra 2021. godine.

Princ Jacques, princeza Gabriella i princeza Charlene drže poruku svojoj majci princezi Charlene na balkonu palače Monako, tokom svečanosti povodom obilježavanja Dana državnosti Monaka (19. novembar 2021.).
VALERY HACHE preko Getty Images

Albert je razgovarao s magazinom People kako bi razjasnio izvještaje o Charlene ranije ove godine. je tražio egzil ili ga možeš ostaviti.

Obojica su godinama bila pod nadzorom veza Ovo je posebno tačno nakon što se saznalo da je princ sa svojom drugom suprugom u tajnosti imao dvoje djece. Trenutno se suočava sa zahtjevima za utvrđivanje očinstva za treće dijete.

Odsjeli su u odvojenim hotelima nakon vjenčanja 2011. godine. Zvaničnik palate u Monaku rekao je da je to zbog radnih sastanaka.

Princeza Charlene od Monaka briše suzu dok ona i princ Albert II od Monaka napuštaju crkvu Sainte Devote nakon njihove vjerske ceremonije vjenčanja u Prinčevoj palati Monaka 2. jula 2011. u Monaku.

Princ Albert II od Monaka i princeza Charlene od Monaka plaču dok napuštaju crkvu Sainte Devote nakon njihove vjerske ceremonije vjenčanja 2. jula 2011. u Monaku.
Gareth Cattermole preko Getty Images

Pretplatite se na HuffPost’s Watching the Royals newsletter Sve stvari Windsor (i dalje).

Izvor: HuffPost.com.

Podijelite svoj komentar ispod

Post Princ Albert kaže da je princeza Charlene smještena u ustanovu za rehabilitaciju nakon intervencije. prvi put se pojavio na Breaking News.Source: https://gt-ride.com/prince-albert-says-princess-charlene-has-been-placed-in-a-rehabilitation-facility-after-an-intervention/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments