Saturday, December 4, 2021
Google search engine
HomeNewsPredviđanje ovonedeljne rang liste koledž fudbala u plejofu: Hoće li Sinsinati ili...

Predviđanje ovonedeljne rang liste koledž fudbala u plejofu: Hoće li Sinsinati ili Mičigen zameniti Oregon u prva četiri?


Kako članovi selekcione komisije vagaju ove dvije intrigantne, ali na kraju beznačajne odluke, one će nesumnjivo odrediti ovosedmičnu ljestvicu College Football Playoffa.

  • Gruzija je lider.

Država Ohajo ima jedan izbor, jer je upravo pobijedila Michigan State u jednoj od mečeva. Alabama je bila druga opcija. Iako zbog poraza u Arkanzasu u subotu popodne nije privukla toliko pogleda, Alabama je ipak pobijedila vrhunskog protivnika.

  • Ko će zamijeniti Oregon među prva četiri?

Cincinnati je pobijedio SMU u laganoj pobjedi. Ove stvari mogu biti teške, posebno s obzirom na prošlost nepoštovanja i cinizma prema timovima Grupe pet tokom plej-ofa.

Zbog toga ova pitanja neće biti dosadna, ali neće ostati s vama: druga subota na Big Ten će riješiti sva neodgovorena pitanja Big Ten. A subota prije Božića će donijeti odluku koja će četiri tima završiti u Top Four.

Ovo je rang lista plej-ofa za utorak uveče.

1. Gruzija (11-0).

Džordan Dejvis, defanzivni meč za državu Ohajo, će dobiti svoju ljubav prema trofeju Heisman. Svojoj dugačkoj listi dostignuća dodao je trčanje sa tačdaunom. S obzirom na način na koji kvoterbek države Ohajo CJ Stroud napreduje u konferencijskoj igri, dok kvoterbek Alabame Bryce Young pruža stabilnost za napad kojem nedostaje doslednost.

2. Alabama (10-1)

Na osnovu naklonosti Arkanzasa, Crimson Tide bi trebao ostati samo nekoliko centimetara ispred Buckeyesa…Source: https://philippinenewsdaily.com/predicting-this-weeks-college-football-playoff-rankings-will-cincinnati-or-michigan-replace-oregon-in-top-four/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments