Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNews'Pravda je zadovoljena': Viola Davis, Kirstie Alley, više reaguju na presudu Ahmaudu...

‘Pravda je zadovoljena’: Viola Davis, Kirstie Alley, više reaguju na presudu Ahmaudu Arberyju


Presuda je objavljena i tri muškarca su osuđena za ubistvo Ahmauda Arberyja.

Arberi (25 godina) su pucala i ubila trojica muškaraca u Džordžiji dok je trčala kroz komšiluk. To se dogodilo u februaru 2020. U srijedu je porota proglasila Travisa McMichaela, koji je pucao, krivim po svih devet tačaka, uključujući ubistvo iz zlonamjernog ponašanja i četiri kaznena djela. Njegov otac, Gregory McMichael, proglašen je krivim za ubistvo iz zlonamjernog ponašanja, ali krivim za teško ubistvo i sve druge optužbe. Njihov komšija, William “Roddie” Bryan, proglašen je krivim za krivično djelo ubistvo u tri tačke, teški napad po jednoj tački, lažno zatvaranje i pokušaj krivičnog djela počinjenja krivičnog djela. Njegova osuda za ubistvo iz zlobe, jedno krivično djelo ubistvo i jedna optužba za teški napad nisu poništeni.

Poznate ličnosti, medijske zvijezde i ličnosti reagovale su na odluku žirija na društvenim mrežama.

Viola Davis, glumica, napisala je na Instagramu: “Kao što bi trebalo da bude.” Wanda Ahmaud Arbery je bila tvoja majka….. i bilo je važno. Njegov život je imao smisao. Ovo bi trebalo da vam donese mir. Porotnicima…velika zahvalnost za njihova pravedna djela. Klatno pravde se zaljuljalo u pravom smjeru !!!!!!!!”

Ahmaud Arbery:Sudija osuđuje 3 bijelca za ubistvo Ahmauda Aberyja u smrtonosnoj pucnjavi

Više:Koje su optužbe podignute u vezi sa smrću Ahmauda Arberija i šta to znači?

Srce Octavie Spencer je također otišlo na Cooper-Jones. “Zahvalan što je #AhmaudArbery danas dočekao pravdu! Njegova majka i…Source: https://philippinenewsdaily.com/justice-being-served-viola-davis-kirstie-alley-more-react-to-ahmaud-arbery-verdict/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments