Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNews'Pravda je zadovoljena': Viola Davis, Kathy Griffin, više reagiraju na presudu Ahmaudu...

‘Pravda je zadovoljena’: Viola Davis, Kathy Griffin, više reagiraju na presudu Ahmaudu Arberyju


Presuda je objavljena i tri muškarca su osuđena za ubistvo Ahmauda Arberyja.

Arberi (25 godina) su pucala i ubila trojica muškaraca u Džordžiji dok je trčala kroz komšiluk. To se dogodilo u februaru 2020. U srijedu je porota proglasila Travisa McMichaela, koji je pucao, krivim po svih devet tačaka, uključujući ubistvo iz zlonamjernog ponašanja i četiri kaznena djela. Njegov otac, Gregory McMichael, proglašen je nevinim za ubistvo iz zlonamjernog ponašanja, ali krivim za teško ubistvo i sve druge optužbe. Njihov komšija, William “Roddie” Bryan, proglašen je krivim za krivično djelo ubistvo u tri tačke, teški napad po jednoj tački, lažno zatvaranje i pokušaj krivičnog djela počinjenja krivičnog djela. Njegova osuda za ubistvo iz zlobe, jedno krivično djelo ubistvo i jedna optužba za teški napad nisu poništeni.

Poznate ličnosti i medijske ličnosti odgovaraju na presudu žirija na društvenim mrežama.

Viola Davis, glumica, napisala je na Instagramu: “Kao što bi trebalo da bude.” Za Wandu Ahmaud Arbery, majka vašeg sina….. je bila važna. Njegov život je imao smisao. Nadam se da vam ovo pruža malo utjehe. Porotnici… primaju veliku zahvalnost za svoje pravedne postupke. Klatno pravde krenulo je u pravom smjeru !!!!!!!!”

Ahmaud Arbery:Tri bijelca porota je proglasila krivima za ubistvo Ahmauda Aberyja

Više:Koje su optužbe podignute u vezi sa smrću Ahmauda Arberija i šta to znači?

Srce Octavie Spencer je također otišlo na Cooper-Jones. “Zahvalan što je #AhmaudArbery dobio pravdu…Source: https://philippinenewsdaily.com/justice-being-served-viola-davis-kathy-griffin-more-react-to-ahmaud-arbery-verdict/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments