Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsPostoje li trgovine koje su otvorene za kupovinu povodom Dana zahvalnosti? ...

Postoje li trgovine koje su otvorene za kupovinu povodom Dana zahvalnosti? Kroger i Albertsons. Safeway. Whole Foods.


Ako zaboravite ključni sastojak za Dan zahvalnosti ili vam treba galon mlijeka, ne očajavajte.

Neke trgovine mješovitom robom, lanci drogerija i većina velikih trgovina bit će otvorene za poslove u posljednji trenutak u četvrtak.

Pazite, kupci. Ove godine biće više zatvaranja prodavnica nego inače, a radno vreme u onima koje ostaju otvorene biće skraćeno. Target i Walmart, oba su otvorena na Crni petak dugi niz godina, bit će zatvoreni u petak i ponovo otvoreni u petak.

Zbog državnih zakona, trgovine na Rhode Islandu, Massachusetts, Maine i Massachusetts će biti zatvorene. Neka područja imaju drugačije radno vrijeme zbog lokalnih ili općinskih zakona.

Mnogi restorani su takođe zatvoreni na Dan zahvalnosti. (Ovdje možete vidjeti kompletnu listu ko je dostupan i zatvoren.

►Crni petak nudi prijenos uživo:Pratimo 250 najboljih ponuda za Crni petak za iRobot i Apple.

►Da li se isplati Crni petak?:Kako uštedjeti, kada kupovati za ponude i možda osvojiti PS5

Možda će biti teško pronaći pastu od brusnice ako je pokušavate potražiti.

Ove praznične sezone, zahvaljujući problemima u lancu nabavke, mnoge proizvode je teže nabaviti, a neki supermarketi nemaju dovoljno sosa od brusnice.

Publix je zatvoren u četvrtak u pripremi za Dan zahvalnosti. Počeli su ograničavati kupovinu konzerviranog umaka od brusnice i nekih drugih proizvoda poput umaka u tegli ili nadjeva za pite iz konzerve.Source: https://philippinenewsdaily.com/are-there-any-grocery-stores-that-are-open-for-thanksgiving-shopping-kroger-and-albertsons-safeway-whole-foods/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments