Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsPonude za Crni petak 2021: uživajte u popustima na Samsung i Sony...

Ponude za Crni petak 2021: uživajte u popustima na Samsung i Sony televizore, LG, Vizio televizore i još mnogo toga


— Preporuke nezavisno biraju urednici Reviewed-a. Recenzirani mogu napraviti proviziju za sve kupovine obavljene putem ovih linkova.

Crni petak je, najveći dan za kupovinu u godini. Veliki trgovci na malo kao što su Amazon, Best Buy, Target, Walmart i Samsung masovno su označili najprodavanije od nekih od najboljih brendova koje su naši stručnjaci za TV testirali.

Dobijte stručne savjete i ponude za prazničnu kupovinu dostavljenu direktno na vaš pametni telefon. Prijavite se za upozorenja putem tekstualnih poruka od tima za traženje ponuda na Reviewed.

Već smo uspjeli sklopiti odlične ponude za jeftine televizore velikih proizvođača kao što su TCL, Vizio, Hisense, Samsung i LG, kao i vrhunske OLED i QLED televizore iz LG, Vizio, Samsung i Sony.

Crni petak Walmart, Target, Best Buy i Home Depot zatvaraju se na Dan zahvalnosti, dok CVS i Walgreens ostaju otvoreni. Možete vidjeti kompletnu listu.

Za više ideja možete pogledati naše izuzetno opsežne vodiče za poklone, koji sadrže stotine preporuka za proizvode koje možete pokloniti nekome do koga vam je stalo (čak i ako ste sebi).

Nabavite najbolje TV ponude za Crni petak koje već možete pronaći

Crni petak je odlično vrijeme da dobijete sjajne ponude na malim i velikim televizorima. Ovdje smo istakli različite cijene od Amazona do Walmarta i Samsunga direktno.

Ovo su najbolje ponude koje smo pronašli. Međutim, možete provjeriti sve naše ponude koje organizira prodavac kako biste saznali koje ponude odgovaraju vama.

  • Samsung QN90A Neo QLED Smart TV za 1.199,99 USD…Source: https://philippinenewsdaily.com/black-friday-deals-2021-enjoy-discounts-on-samsung-and-sony-tvs-lg-vizio-tvs-and-more/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments