Saturday, December 4, 2021
Google search engine
HomeNewsPolicajci su ubijeni u The Capitol Riot. Nakon toga je pohađao...

Policajci su ubijeni u The Capitol Riot. Nakon toga je pohađao osnovnu obuku u vazduhoplovstvu.


Aiden Bilyard je dobro poznat kao onlajn detektiv u #HarvardSweats.
Tužilaštvo SAD-a

Pristalica bivšeg predsjednika FBIA-e uhapšen je Donald Trump Prije nego što je započeo osnovnu obuku u američkom ratnom zrakoplovstvu, prskao je policajce i razbijao prozore.

Prema sudskim zapisima, Aiden Bilyard je pritvoren u Raleighu u Sjevernoj Karolini. Prema sudskim zapisima, on se suočava s nekoliko optužbi, uključujući krivično djelo građanski nered i napad na policajce upotrebom opasnog oružja, uništavanje državne imovine, ulazak i ostanak u zabranjenoj zgradi opremljenoj smrtonosnim ili opasnim oružjem i neredovno ponašanje sa smrtonosnim ili opasnim oružjem.

Nakon što ste identifikovani onlajn tragači koji deluju pod natpisom „Lovci na pobunu“, Bilyard, koga su prijatelji prozvali #HarvardSweats, intervjuisao je FBI još u avgustu u bazi vazduhoplovnih snaga Lackland u Teksasu.

“U to vrijeme, BILYARD je pohađao osnovnu obuku za zračne snage Sjedinjenih Država, ali se od tada odvojio od zračnih snaga i vratio kući u Cary, Sjeverna Karolina”, napisao je specijalni agent FBI-a u izjavi pod zakletvom koja je otpečaćena u utorak.

FBI se oslonio na javne objave na Facebooku Bilyardove majke koje su ga pokazivale kako nosi isti Harvardski duks koji je nosio u Capitolu kako bi pomogao da se zapečati slučaj protiv njihovog Bilyarda. Njene objave o Bilyardovom upisu u…Source: Policajci su ubijeni u The Capitol Riot. Nakon toga je pohađao osnovnu obuku u vazduhoplovstvu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments