Pete Hegseth iz Fox Newsa nazvao je napad na božićnu paradu u Waukesha od strane radikalnog člana BLM-a “početkom revolucije” tokom uvodnog monologa u srijedu navečer o “Hannity”.

MILWAUKEE BLM ‘MILITANT’ KAŽE NAPAD NA BOŽIĆNU PARADU WAUKESHA MOŽDA BITI POČETAK ‘REVOLUCIJE’

PETE HEGSETH Čisto je zlo nazivati ​​”revolucijom” ako ona počinje ubijanjem nevine djece i staraca u božićnoj paradi. Ali čak i nakon ove tragedije, Bijela kuća odbija da odustane od svog destruktivnog i opasnog pokušaja da ukine novčanu kauciju, a jedan zvaničnik Bijele kuće kaže za Fox News: “Okončanje novčane kaucije neće automatski staviti ljude optužene za zločine na ulicama.” Zahvaljujemo na vašem pažljivom pojašnjenju. Ovo je najnovija obmana tima Biden/Harris o salati od riječi. Zapamtite, Haris je bio taj koji je zagovarao fond za pomoć nasilnim demonstrantima u Minneapolisu 2020., dok je zgrada još uvijek bila u plamenu. Dakle, večeras se zapitajte: postoji li neka politika… koju gura krajnja ljevica koja zapravo poboljšava živote Amerikanaca srednje i radničke klase? Znate li za koju? Bukvalno, samo jedan. Bukvalno, samo jedan. Njihovi medijski saveznici nastavljaju da podržavaju i pojačavaju ovaj bezobzirni radikalizam.

…[A]nakon talasa krađe u radnjama od strane drskih kriminalaca u sjevernoj Kaliforniji, predstavnici medija… čak i ne žele da više koristimo izraz “pljačka”. Pogledajte ovaj naslov preuzet iz članka ABC7 Bay Area. “Stručnjaci” – uvijek…