Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsPentagon stvara novu grupu za praćenje i 'ublažavanje' prijetnje od NLO-a

Pentagon stvara novu grupu za praćenje i ‘ublažavanje’ prijetnje od NLO-a


Ministarstvo odbrane stvara novu istražnu jedinicu koja će analizirati i pratiti “neidentifikovane vazdušne pojave” kako raste zabrinutost za nacionalnu bezbednost u vezi sa NLO-ima.

Kathleen Hicks bila je zamjenica ministra obrane i objavila je u dopisu od utorka da je Grupa za sinhronizaciju identifikacije i upravljanja zračnim objektima stvorena “kako bi procijenila i, prema potrebi, smanjila sve prijetnje nacionalnoj sigurnosti i sigurnosti leta”.

Ovaj potez uslijedio je nakon što je američki direktor Nacionalne obavještajne službe u junu 2021. dao Kongresu izvještaj o neidentifikovanim zračnim pojavama” ili UAP-ovima. U izvještaju je samo jedan slučaj UAP-a identificiran kao veliki balon koji se ispuhuje. 18 posmatrača opisali su neobične UAP obrasce letenja i ponašanje, što sugerira naprednu tehnologiju.

Zaista su mogući.:Profesor sa Harvarda vodi istraživanja o postojanju NLO-a, vanzemaljskih civilizacija i drugim temama

Zašto je opsesija NLO-ima tako raširena?:Evo kako su vanzemaljci napali (i osvojili) pop kulturu

Taj izvještaj bio je rezultat interesovanja nakon što je Pentagon u aprilu 2020. deklasificirao tri videa “neidentifikovanih vazdušnih fenomena” ili UAP-ova, a ne NLO-a. Ministarstvo odbrane je u avgustu uspostavilo u okviru mornarice, „UAP Task Force“. Zatim, u decembru, Kongres je odobrio finansiranje u zakonu o pomoći od koronavirusa za izvještaj o neidentifikovanim avionima u ograničenom vazdušnom prostoru.

Hiks je najavio da će, kada bude objavljen junski izveštaj, Ministarstvo odbrane uspostaviti procedure za „sinhronizaciju…Source: Pentagon stvara novu grupu za praćenje i ‘ublažavanje’ prijetnje od NLO-a

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments