Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsPentagon stvara novu grupu za istraživanje viđenja NLO-a

Pentagon stvara novu grupu za istraživanje viđenja NLO-a


Ministarstvo odbrane formiralo je novu grupu za istraživanje i identifikaciju. leteći objekti Zvaničnici su izjavili da ranije ove godine nisu mogli da objasne više od 100 incidenata. neidentifikovani vazdušni fenomeniUAP ili?

Novopokrenuta grupa za sinhronizaciju identifikacije i upravljanja zračnim objektima, ili AOIMSG, radit će s drugim federalnim odjelima i agencijama “na otkrivanju, identifikaciji i pripisivanju objekata od interesa” i “ublažavanju svih povezanih prijetnji sigurnosti leta i nacionalne sigurnosti”, zamjenik sekretara obrane Kathleen Hicks, rekla je u pismu višeg rukovodstva u utorak

Hiks je izrazio zabrinutost zbog nalaza UAP-a koje je Ministarstvo odbrane objavilo u junu 2016. Identifikovani izvještaj Zvaničnici su rekli da se 143 događaja UAP-a nisu mogla objasniti nakon istrage operativne grupe UAP-a na čelu sa sekretarom mornarice.

Prema Ministarstvu odbrane, ova video slika Gimbala iz 2015. prikazuje neidentifikovani objekat koji leti protiv vjetra i kreće se duž oblaka.
Izvor: Associated Press

Hiks je tada rekao višem rukovodstvu da je izvještaj “potvrđivao da obim aktivnosti UAP-a značajno proširuje djelokrug Sekretara mornarice”, što zahtijeva mnogo širu podršku drugih federalnih entiteta. DOD mora primiti izvještaje o zapažanjima UAP-a za dvije sedmice od događaja tako što će povećati svoje…Source: https://gt-ride.com/pentagon-creates-new-group-to-investigate-ufo-sightings/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments