Svi će poželjeti sjediti za vašim stolom za Dan zahvalnosti kada vide “Svježu tortu od jabuke iz Gruzije” Paule Deen tokom praznične gozbe.

U najnovijoj epizodi Fox Nation-ove emisije “Kod kuće s Paulom Deen”, slavna kuharica i njena tetka Peggy ispričale su kako je nastala prekrasna torta od jabuka. Majka puna ljubavi donela je poseban desert na dečiju igru ​​loptom kao užinu, a Pegi je morala da se dočepa tog nezaboravnog recepta. Peggy je recept dobila od svoje majke, a Deen je bila inspirirana da podijeli ovu ukusnu tortu od jabuka širom Amerike.

Deen je napravio i slatki sos kojim je prelio „Fresh Apple Cake” iz Džordžije.

Prema rečima slavnog kuvara, „Ovo je možda moj omiljeni deo ove ukusne torte.“ “Sos koji ide na njega kada ga izvadite iz rerne – pravo iz rerne – dok vam je torta vruća.”

NAJDEKADENTNIJI RECEPTI PAULE DEEN

Šolja šećera i štapić putera su sastojci ovog sosa. Uključeno je i pola šolje mlaćenice.

“Samo ćemo to pomiješati, a zatim otopiti sve sastojke. Deen je rekao: „Neka se šećer otopi. Torta će biti gotova.”

Umak bi zatim trebao krčkati na vatri otprilike jednu minutu, dok se ne otopi u mlaćenici. Zatim možete preliti sos direktno na topli kolač od jabuka.

Deenov desertni meni za Dan zahvalnosti uključivao je i recepte za punjene jabuke od meda – mješavinu putera, šećera i malo orašastih plodova, koji su opcioni.

U šali je rekla: “Kada se sve kaže i uradi, vjerovatno će biti zdravija opcija.”

KLIKNITE OVDJE ZA APLIKACIJU FOX NEWS

Fox Nation “Kod kuće s Paulom Deen” prikazuje omiljena jela slavnog kuhara za posebne prilike koje okupljaju prijatelje i voljene osobe.

Možete pogledati dodatne epizode “Simpsonovih”Paula Deen, Kod kuće,” pridružite se Fox Nation Danas

Fox Nation programi su vidljivi na zahtjev i iz aplikacije vašeg mobilnog uređaja, ali samo za pretplatnike Fox Nation-a. Fox Nation da započnete besplatnu probnu verziju i pogledate opsežnu biblioteku vaših omiljenih ličnosti iz Fox News-a.