Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsPaul McCartney i Foo Fighters nominirani za 2 iste Gremija

Paul McCartney i Foo Fighters nominirani za 2 iste Gremija


Hej, nepristojno.

Ovo su 64. godišnje nominacije za Grammy nagrade. U utorak je objavljeno. To su najbolji prijatelji za Paula MakartnijaI Dave GrohlOni će se suočiti u najmanje dvije od sljedećih kategorija.

McCartney i Grohlov bend Foo Fighters bili su nominirani za najbolji rock album za “McCartney III” i “Medicine at Midnight”, respektivno. Oboje su nominovani. Najbolja rock pjesma ― McCartney za “Find My Way” i Foo Fighters za “Waiting on a War”.

Paul McCartney i Dave Grohl grle se u backstageu tokom 36. godišnje ceremonije uvođenja u kuću slavnih rokenrola u oktobru.
Kevin Mazur preko Getty Images

Dvojica muzičara su prilično bliska – toliko da se Grohlova ćerka Harper jednom osećala dovoljno prijatno sa Makartnijem da uporedi bivšeg Bitlsa sa pijanicom. Još bolje, podelili su Gremi 2014. godine, kada je pesma „Cut Me Alsome Slack“, koju su napisali i izveli McCartney, Grohl, Krist Novoselić i Pat Smear, osvojila najbolju rok pesmu.

Dakle nejasno je kako će Grohl i McCartney reagovati ako jedan od njih izgubi od drugog 31. januara. Da li puštaju jedan od njihovih instrumenata da plače? (OK. Dobro, George Harrison),

Prošlog mjeseca, McCartney je u šali optužio Grohla da koristi svoju karijeru kao putokaz kada je McCartney uveo Foo Fighters u Rock & Roll Hall of Fame.Source: Paul McCartney i Foo Fighters nominirani za 2 iste Gremija

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments