Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsOK, je li kosa Florence Pugh crvena ili nije?

OK, je li kosa Florence Pugh crvena ili nije?


Ova godina je bila odlična za farbanje kose. Pogledajte prelepe bakrene boje koje su bile svuda po TikToku, pa čak i skupe smeđe koje nose vaše omiljene poznate ličnosti. Svojim frizurama možete vratiti život živopisnim i suptilnim pramenovima. Florence PughOvo je nešto o čemu znam mnogo. Krajem oktobra došlo je do MidsummerStar je zamijenila svoju tamnoplavu kosu srednje dužine za kraću smeđu, prirodnijeg izgleda.

Pugh je na Instagramu podijelio potpuno novu boju sa živopisnom crvenom nijansom. Ova zapanjujuća grimizna nijansa odlično pristaje Marvelovoj zvijezdi. Duboke je crvene boje, zbog čega nije previše svijetla. Kosu je oblikovala samo jednim dijelom sa strane. (Milenijalci su pobedili u ovom krugu ratova za razdvajanje kose!) Njena crvena kosa je sjajno stajala uz njenu crno-belu odeću.

Instagram sadržaj

Pogledajte Instagram

Ova crvenkasta boja kose možda nije bila trajna. U Instagram Storyju od 24. novembra pokazala je da se njena plava kosa vratila svojim korijenima boje meda. Ne znamo detalje. Možda je Instagram fotografija bila starija fotografija koju je htjela podijeliti sa fanovima. Ili je možda boja njene kose bila privremeni rezultat regeneratora za farbanje kose Red for Brown. Možda čak nosite i periku za kosu.

Instagram/@florencepugh

Međutim, uvijek je zabavno gledati glumca kako se igra bojom. Jedva čekamo šta će uraditi sa svojom kosom. Njena smeđa kosa nije jedino što je imala. Ona takođe ima plavu kosu. Sljedeći put…Source: https://www.hairremovalz.com/ok-is-florence-pughs-hair-red-or-not/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments