Amerikanci vole svoje tepsije za Dan zahvalnosti.

Prema podacima pretraživanja Google Trends-a, sporo kuhana jela bila su najtraženiji pojam u Google-u posljednjih mjesec dana.

Iako mnogi ljudi jedva čekaju da vide tepsije na svojim stolovima za Dan zahvalnosti pored te cijenjene ćurke, ispostavilo se da ne postoji samo jedna tepsija koja dominira online pretragama. Od tepsije od krompira do izdašnih zelja, kukuruza i nadjeva – Amerikanci traže razne recepte za tepsije.

NAJBOLJA TEPSKA SA TIKLEVIMA – ZAHVALNOST: PROVJERITE RECEPT

Iako ove pretrage nisu nužno fokusirane na tepsije i mogu se razlikovati od osobe do osobe, Google Trends je uspio identificirati “jedinstveno tražene” recepte od države do države.

Glasnogovornik Google Trendsa rekao je Fox Newsu da je jedinstvena pretraga ona u kojoj se riječ ili fraza češće nalazi u određenom regionu nego drugdje. Kalifornija je tražena jedinstveno za avokado, što znači da su jedinstveno pretraživani. [for]Ovo je više od svih SAD

SAVJETI DA UŠTEDITE NA VEČERI ZA ZAHVALNOST

Amerikanci sa jugoistoka vole tepsije za Dan zahvalnosti napravljene od tikvica. Srednji zapad i sjeveroistok preferiraju krompir, brokulu i kukuruz. Čini se da južni centralni i zapadni dio SAD-a imaju nezasitan apetit za tepsije od brokule i mahune.

Želite li vidjeti da li je vaša omiljena tepsija na listi? Evo pojmova za tepsiju koje su Amerikanci uneli u Google pretraživače od 11. novembra do 16. novembra – celu nedelju pre…