Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsNick Saban uznemiruje 'samozaokupljene' navijače koji očekuju da će Alabama pobijediti na...

Nick Saban uznemiruje ‘samozaokupljene’ navijače koji očekuju da će Alabama pobijediti na svakoj utakmici u epskom dreku


Nick Saban je govorio oko četiri minute uzastopno, bez prekida.

Dok je bio u Baumhowerovom Victory Grilleu kako bi snimio svoj radio program, pozivatelj se raspitivao o Sabanovoj sposobnosti da natjera tim da ignoriše buku iz Alabame za koju se očekuje da će pobijediti.

„Na primer, sa Arkanzasom“, rekao je sagovornik, „trebali smo da ih raznesemo, a onda to ne radimo. Zato što smo stvorili takvu atmosferu da znamo da ćemo pobijediti.” “Ne znamo ni koliko ćemo osvojiti.”

Šaban je tada počeo da odgovara.

Šaban je izjavio: “Reći ću ti šta, drago mi je da tako ideš na tu utakmicu.” “Previše sam ljubazan prema drugoj strani, igrao sam u mnogo mečeva, pobijedio ili izgubio i sve ih poštujem.”

Šaban je objasnio da će mediji uvijek stvarati otrov za pacove i da stvarnost nije određena onim što ljudi misle ili kako igraju određenu igru.

Šaban je izjavio: “Najveća je to što svaka ekipa izgubi 2 utakmice”, objasnio je Šaban. Istina je da je upravo suprotno.

Pomenuo je kako je Texas A&M upravo izgubio dvije utakmice prije nego što je pobijedio Alabamu, a ta dva poraza učinila su Aggies opasnim. Šaban je objasnio da je LSU isti i mnogi su vjerovali da će nokautirati Tigrove jer “više nisu dobri”.

Šaban je izjavio: “Oni su rivali.” Izdržavaju ih roditelji. Ponosni su na svoja dostignuća. Žele da ostvare svoje ciljeve, imaju ciljeve koje žele postići i žele da budu napredni. Nisu zadovoljni odustajanjem. Oni su…Source: https://philippinenewsdaily.com/nick-saban-rips-self-absorbed-fans-who-expect-alabama-to-win-big-every-game-in-epic-rant/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments