Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsNevjerovatni manikir sa dodjele American Music Awards 2021

Nevjerovatni manikir sa dodjele American Music Awards 2021


Sve poznate ličnosti koje su prisustvovale American Music Awards 2021 — uključujući Machine Gun Kellyja, Billyja Portera i voditeljicu Cardi B — 21. novembra primili su svoje nagrade u velikom stilu. Međutim, ne govorimo samo o tome kako su se obukli za veče. Mnogi od njihovih manikura izgledali su jednako elegantno kao i njihova odjeća za dodjelu nagrada. Sakupili smo devet fantastičnih manikira sa ovogodišnjih nagrada, koje bi mogle biti inspiracija za vašu sljedeću.

Iann Dior
OPI

Iann Dior iz repera Iann Diora dao je svoj pogled na mermerni nail art stil. Dva sloja OPI Maraschino Cheery nanesena su na Diorove nokte. OPI Gel boja u crnom oniksu je tada korištena za kreiranje mramornog dizajna. Umjetnik je koristio dizajnerski alat da napravi akcente poput mramora.

Zoe Wees
Zoe Wees pokazuje svoje zaslijepljene nokte na dodjeli američkih muzičkih nagrada 2021
Getty Images

Nikada više nećete izgubiti svoj sjaj. Zoe Wees je bila pjevačica i tekstopisac koja je ovo obradila. Oči i nokte ukrasila je presnim draguljima. Wees je koristila niz toplih boja za svoje nokte, poput žute, narandžaste i crvene. Dragulji su raspoređeni u uskovitlani dizajn kako bi dodali zabavu i sjaj ovim dodacima za nokte.

Olivia rodrigo
Olivia Rodrigo se fotografira sa obožavateljima na AMA-i 2021. dok nosi minimalistički manikir
Getty Images

Brittney Boyce je umjetnica noktiju koja stoji iza Rodrigovog manikira za AMA. Rodrigovi nokti su poslužili kao pogled u UN/DN LAQR (mitraljez Kelly uskoro lansira liniju noktiju). Boyce je naslikao Rodrigove nokte koristeći brendove Sandstorm ili Depressionist lakova. Oboje su preplanuli i tamni.

Marsai Martin
Marsai Martin pokazuje svoj manikir neutralnih boja na AMA-ima 2021
OPISource: Nevjerovatni manikir sa dodjele American Music Awards 2021

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments