Connor Vanover postigao je četrnaest poena. Chris Lykes je besprijekorno šutirao sa linije slobodnih bacanja u posljednjoj dionici. 13 Arkanzas je uspio da preživi uprkos gubitku od 18 poena. Pobijedili su Kanzas State rezultatom 72 – 64 u klasiku Kuće slavnih u ponedjeljak.

Lykes je postigao 14 poena postigavši ​​10 od svojih 10 prekršaja. Au’Diese Toney je dodao 13 poena, a JD Notae 11 — iako je bio samo 4 od 17 sa terena — dok su Razorbacksi (4-0) napredovali i igrali sa Cincinnatijem za titulu u utorak uveče.

Bearcatsi su savladali zaostatak od 15 poena na početku utakmice i savladali broj 14 Illinoisa, 71-51.

Wildcats (2-1), umalo su se vratili na veći povratak nakon što su savladali zaostatak od 42-24 na odmoru.

KLIKNITE OVDJE DA VIDITE VIŠE SPORTSKIH IZVJEŠTAJA NA FOXNEWS.COM

Selton Migel je postigao 14 poena i 9 skokova. Nijel pack je dodao 14 poena. Markquis Nowell je napravio nekoliko kasnih trojki, a Markquis Nowell je završio sa 10.

Dok su se Wildcats borili da nađu svoje noge na podu, poveli su Razorbacksima 12-4 na jednom medijskom tajmautu. Do sljedeće je bilo 19-8. Njihovo jedino rešenje protiv 7-stope-3 Vanovera je bilo da ga fauliraju — on je u prvom poluvremenu imao 8 za 8 sa linije slobodnih bacanja — a Toney i Notae su pružili dovoljno golovnih udaraca izvana.

Bilo je 18 za vodstvo trenera Erica Musselmana.

U drugoj četvrtini su ga jako pobijedili Wildcatsi.

Miguel je odvezao do koša, i dobio nekoliko hitaca visoko iz stakla. Luke Kasubke je prekinuo patetičnu sušu Wildcatsa 0-za-13 na liniji od 3 poena. Postigli su sedam…