Prijatelji i porodica su najbolji dio ovog doba godine. Tu je ćuretina, pita i puno fudbala.

Bolje da napravite malo mesta i za košarku.

Sa porastom turnira za izuzeće u posljednjih nekoliko godina, Dan zahvalnosti je postao sedmica za proslavu koledža. Gotovo svaki dan ispunjen je intrigantnim utakmicama koje ne samo da pružaju top 25 shakeupa za početak sezone, već se mogu koristiti i kao graditelji rezimea u martu.

Ovi turniri u ranoj sezoni mogu se naći u Meksiku, Djevičanskim otocima i Bahamima.

EMPIRE CLASSIC

Vrijedi se prvo pozabaviti glavnim problemom. Gonzaga, prvoplasirani, će se boriti protiv broj 2. UCLA će se suočiti sa br. 2 UCLA na Good Sam Empire Classic u Las Vegasu u utorak, u reprizi uzbudljive pobjede u nacionalnom polufinalu od strane Bulldogsa.

“Slomio sam se sinoć gledajući našu utakmicu UCLA – bukvalno imaju cijeli svoj tim nazad”, rekao je trener Gonzage Mark Few. Definitivno su drugačiji i Mick (Cronin), za njihovu zaslugu, to je iskoristio kao odskočnu dasku. Igrači su samopouzdani i uglavnom su isti kao na NCAA turniru.

Bruinsi će se suočiti sa timom broj 1 u zemlji po prvi put od 3. decembra 2016. godine, kada su savladali prvoplasirani Kentucky na Rupp Areni. Od 3. decembra 2016. Bruinsi su na prvom mjestu u regularnoj sezoni, kada su savladali Kentucky u Rupp Areni.

Malo je onih koji su izjavili da smo Mick i ja naporno radili da sastavimo ovu igru. Shvatili smo da je to nešto što moramo da uradimo jer Zapadna obala…