Saturday, December 4, 2021
Google search engine
HomeNewsNajlakši trend šminkanja su akcenti u unutrašnjosti očiju

Najlakši trend šminkanja su akcenti u unutrašnjosti očiju


Da se razumijemo, kada je u pitanju šminka za oči, naši vanjski kutovi uvijek su bili u centru pažnje. Krilasto sjenilo ili olovka za oči su godinama bili naslovnici… i mi GetSmoky eyes, kao što su poznati, može učiniti mačje oko odličnim klasikom. Šta je sa sićušnim suznim kanalićima u našim očima? Delikatno područje između naših očiju i nosa. Ovo je platno u izradi, znate? I ovdje se sigurno možemo malo zabaviti.

Ne vjerujemo samo mi. Nedavni razvoji su doveli do toga da unutrašnje područje oka dobija više pažnje. Primijetili smo obrnuti dizajn sjenila koji usmjerava dramu prema unutra, a ne prema van, i ombre gradijente koji oponašaju prirodno svjetlo, sjenu i boju koji se tamo pojavljuju.

Instagram sadržaj

Pogledajte Instagram

Ovo je mjesto koje šminkeri često zanemaruju. To je najistaknutije mjesto na kojem su podočnjaci izraženiji. Odlična je ideja da se popnete s korektorom i napravite ga u polukrugu oko očiju i nosa. Šminkeri takođe vole da koriste highlighter kako bi istakli ljepotu područja i uljepšali ga.

Instagram sadržaj

Pogledajte Instagram

Poznato je da poznate ličnosti i šminkeri ukrašavaju svoje unutrašnje kutove olovkom za oči. Premijera filma. DuneZendajin duo-ljubičasti unutrašnji naglasak oka potpuno je promijenio njene tamne, zadimljene oči. Ljubičica je oku dala više definicije, produžila vjetar prema gore i dodala dašak svježine. Blijeda i svjetlucava lila dočarala je ljepotu. Dodatni bonus? Crtanje boje u…Source: https://www.hairremovalz.com/the-easiest-make-up-trend-to-pull-off-is-inner-eye-accents/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments