Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsNajbolje karakteristike na novom albumu Snoop Dogg 'Algorithm', od Ushera do Mary...

Najbolje karakteristike na novom albumu Snoop Dogg ‘Algorithm’, od Ushera do Mary J. Blige


Da li Snoop Dogg hakuje algoritam?

Veteranski hip-hop multihifenat neprestano iznova izmišlja formulu za ono što znači biti zvijezda, reper i mogul. Odlikovan je zvijezdom na Holivudskoj stazi slavnih i radio je kao konsultant za Def Jam.

On ide dalje od hakovanja i predstavlja ga svojim novim albumom “Snoop Dogg Presents Algorithm” (koji se sada prenosi), kompilacijskim projektom od 25 pjesama. Reper “Gin and Juice” na albumu ima samo jednu solo numeru, “No Bammer Weed”, koja uglavnom sadrži saradnje sa drugim izvođačima i pesme drugih izvođača.

Snoop prikazuje najbolje sa istočne i zapadne obale, od Mary J. Blige i Ice Cubea do novopridošlog Blxsta, povezujući generacije hip-hopa.

Zaokružili smo najbolje karakteristike na albumu:

‘New Oldie’ feat. Eric Bellinger i Usher

Snoop Dogg koristi Ašera i Erica Bellingera za glatku pjesmu prožetu R&B-om koja se pozicionira kao “stari” za novu generaciju. „Ovo je novi stari // Kasnije ću se osvrnuti i reći ‘Ovo je nekad bio moj džem’,” pevaju Usher i Bellinger na stazi. Snoop Dogg često dijeli svoju naklonost prema nostalgičnim pločama. Repuje poeziju o sjećanjima na slušanje ploča dok je bio na roštilju.

‘Big Subwoofer’ feat. E-40 od ​​Ice Cubea.

Mount Westmore joj se još jednom vraća. Snoop, Ice Cube (Pionir iz LA) i Too $hort, hip-hop superstar grupa sa Mount Westmorea vraćaju se za još jednu pjesmu. To je numera koju treba čuti kroz veliki subwoofer. Kao što Snoop kaže, “everybody eatin'” za pjesmu (jedan od singlova projekta), njen udarni bas savršena je pozadina za svaki od njihovih prepoznatljivih tokova.

Vrijeme prikazivanja na Super Bowlu 2022:Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige i Kendrick Lamar u naslovu

‘Muzika za ubistva’ feat. Jadakiss i Benny the Butcher, s Busta Rhymesom

Na sljedećoj pjesmi, koja je ujedno i singl albuma, odmah dolazi do prebacivanja sa Zapada na Istok. Njujorška hip-hop elita postaje prljava od ritma horora, dok Snoop bez napora repuje refren “Murder Music” između Bennyjeve isprekidane proze, Jadakissovih hrapavih taktova i grlenog režanja Buste Rhymesa.

Reper Snoop Dogg pozira na vrhu svoje nove zvijezde na Holivudskoj stazi slavnih nakon ceremonije u njegovu čast u ponedjeljak, 19. novembra 2018. u Los Angelesu.

The feat. Blxst

Blxst je najnoviji talenat L.A. Njegova muzika je bila viralna na društvenim mrežama poslednjih godinu dana. Blxst pjeva o svojoj ljubavi i spreman je za “Idi u rat”. Prateći video sadrži retro snimke iz ere blaxploitacije, sa scenama sa Snoop Doggom koji nosi visoku afro majicu.

‘Diamond Life’ feat. Mary J. Blige, DJ Cassidy

“Diamond Life” je džoint do kojeg možete zakoračiti na porodičnom kuhanju. Bligeova karakteristika nije balada slomljenog srca ili veliki vokal na koji su fanovi navikli – ona priča te priče i živi svoj najbolji život. Snoopovo repovanje ima dvostruko značenje. „Grožđe može da napravi vino, ali za to je potrebno neko vreme“, kaže on. Trebalo mu je vremena da dođe do ove tačke u svojoj karijeri, ali kad god da je biznismen, Snoopova rečenica je rimovani podsjetnik da on nije samo reper: I Snoop i Blige imaju brendove vina, sa njegovim 19 Crimes kolaboracijama i njenim poduhvatom u vezi s Boginjom Sunca .

Pesma “Make Some Money”, feat. Fabolous & Dave East

Uz malo funk infuzije, ovaj ušni crv vidi kako se trio Snoop, Fabolous i Dave East udružuju u “Make Some Money”. Pjesma je privlačna i ima kratke, energične stihove svakog repera.

“Pevaj ovu pesmu sa mnom”:Snoop Dogg nastupa na koncertu u čast svoje majke Beverly Tate

Izvor: USAToday.com

Objava Najbolje karakteristike na novom albumu Snoop Dogga ‘Algoritam’, od Ushera do Mary J. Blige, prvi put se pojavila na News Daily.Source: https://philippinenewsdaily.com/best-features-on-snoop-doggs-new-algorithm-album-from-usher-to-mary-j-blige/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments