Wednesday, December 8, 2021
Google search engine
HomeNewsNabavite najbolje Amazonove ponude za crni petak za Apple, iRobot i Keurig.

Nabavite najbolje Amazonove ponude za crni petak za Apple, iRobot i Keurig.


— Preporuke nezavisno biraju urednici Reviewed-a. Možda ćemo dobiti proviziju ako kupite preko jednog od naših linkova.

Hvala vam na podršci! Crni petak počinje u ponoć, ali ponude za Amazon Black Friday 2021 su već tu. Prošle sedmice, Amazon je najavio da će od danas biti domaćin 48-satne prodaje s “više ponuda nego ikada prije”, Dan zahvalnosti 25. novembra. Prepustite se nekim ubitačnim ponudama—uključujući AirPod profesionalce po najnižoj cijeni ikad—prije nego što vaša ćurka i stigne na sto.

U Reviewedu, naši stručnjaci za proizvode provode cijelu godinu testirajući najbolje od najboljih. U nastavku ćete pronaći ponude za Amazon Black Friday 2021 za neke od naših omiljenih brendova, uključujući Instant Pot, Nespresso, Shark, Apple, Samsung i još mnogo toga. Bilo da tražite savršene božićne poklone ili samo kupujete za sebe, dopustite nam da izvršimo istraživanje kako bismo vam pronašli najbolju cijenu.

Preuzmite kontrolu nad prazničnom kupovinom tako što ćete dobiti stručne savjete i popuste direktno na vaš mobilni telefon.Primite tekstualne poruke upozorenja od grupe za traženje dogovora kompanije Reviewed tako što ćete se prijaviti

Amazon nije jedini koji držimo na oku. Možete provjeriti još više stvari na svojoj listi za kupovinu za praznike i uštedjeti velike snižene cijene u svim maloprodajnim objektima, uključujući Best Buy i Walmartove rane ponude.

Amazon crni petak 2021Amazon crni petak 2021. rasprodaja počinje na Dan zahvalnosti s ‘više ponuda nego ikada prije’

Zar nisi Amazon Prime…Source: https://philippinenewsdaily.com/get-the-best-amazon-black-friday-deals-on-apple-irobot-and-keurig/

https://philippinenewsdaily.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments