Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsMnogi su se zarazili slijedeći konvenciju koja je promovirala ivermektin. Neke...

Mnogi su se zarazili slijedeći konvenciju koja je promovirala ivermektin. Neke bolnice su bile preplavljene prije Dana zahvalnosti. Najnovija ažuriranja o COVID-19


Nekoliko ljudi koji su ranije ovog mjeseca prisustvovali konferenciji na Floridi na kojoj je ivermektin promoviran kao lijek protiv COVID-19 od tada su se zarazili virusom.

Dr. John Littell, ljekar sa sjedištem u Ocali koji je 6. novembra organizirao Samit na Floridi o COVID-u u konjičkom centru, rekao je da se jedan ljekar razbolio i da je “šačica drugih” imala blage slučajeve.

Uprava za hranu i lijekove kaže da je ivermektin odobren za liječenje ili prevenciju parazita kod životinja. Ivermektin tablete se mogu koristiti za kontrolu nekih parazitskih crva kod ljudi. Postoje i lokalni proizvodi za liječenje vaški ili stanja kože ivermektinom. FDA nije odobrila ivermektin za korištenje u prevenciji ili liječenju COVID-19.

Littell, koji nije vakcinisan, ali smatra da ivermektin dobro djeluje u liječenju i prevenciji infekcije, izjavio je da se virusi nisu širili tokom konferencije.

Littell je naveo da se samo jedan doktor razbolio, i to zato što se Littellov otac razbolio na Florida Keys prije njegovog dolaska. Svaki slučaj je jedinstven i svi su sada dobrog zdravlja. Svi su liječeni rano i davan im je ivermektin, kao i standardna kombinacija terapija.

Dustin Wyatt, The Ledger

U vijestima također:

►Privremeni program objedovanja na otvorenom u Bostonu koji je osmišljen kako bi se potaknuo restorani sa problemima produžen je do 31. decembra, objavila je u srijedu gradonačelnica Michelle Wu. To se odnosi na sve privatne terase, kao i na mnoge javne ulice.

►Maryland će…Source: https://philippinenewsdaily.com/many-infected-following-a-convention-that-promoted-ivermectin-some-hospitals-were-overwhelmed-before-thanksgiving-latest-covid-19-updates/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments