Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsMišljenje: Kuda Lane Kiffin ide dalje? Na novogodišnju šesticu sa Ole...

Mišljenje: Kuda Lane Kiffin ide dalje? Na novogodišnju šesticu sa Ole Miss


STARKVILLE, Miss. — Jedini način da ovu pobjedu u kugli s jajima učinimo boljom za Ole Miss bio bi da je trener Lane Kiffin obećao da će blokirati telefonske pozive sa pozivnih brojeva Floride i Louisiane i potpisati doživotno obećanje pobunjenicima.

Kiffinove dionice rastu dok višestruki programi traže svog sljedećeg trenera, ali neka rukopis oko Kiffinove budućnosti pričeka samo minut.

Uživajte u ovoj slatkoj vožnji, Rebels. Kako slatko? Možda Sugar Bowl slatko.

Broj 8 Ole Miss postigla je rekord programa za pobjede u jednoj sezoni trijumfom 31-21 protiv države Mississippi u četvrtak na stadionu Davis Wade usred hladnih, kišnih i vjetrovitih uslova.

Da je plej-of od 12 timova o kojem su zvaničnici koledžskog fudbala raspravljali proteklih nekoliko mjeseci održan danas, Rebelsi (10-2, 6-2 SEC) bi bili u plejofu. Kako sada stoji, čekaju novogodišnju ponudu za Six bowl nakon što su zauzeli drugo mjesto u najsnažnijoj diviziji nacije.

Za Mississippi State (7-5, 4-4), nekoliko trenutaka što je moglo biti spriječilo je dobru sezonu da postane sjajna.

PREDVIĐANJA:Izbori za koledž za 13. sedmicu, hrabra predviđanja predvođena obračunom Ohajo State-Michigan

PLATE TRENERA:Plate glavnog trenera za NCAA Diviziju I fudbal

Odbrana Bulldogsa zadivljujuće je sadržavala jedan od najboljih napada nacije u tri četvrtine, ali je Mississippi State propuštao jednu priliku za drugom kada je imao posed. Svaki od četiri poseda MSU-a u prvom poluvremenu napredovao je do najmanje Ole Miss linije od 22 jarde, ali šest…Source: https://philippinenewsdaily.com/opinion-where-is-lane-kiffin-headed-next-to-the-new-years-six-with-ole-miss/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments