Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsMarjorie Taylor Greene prima Blunt podsjetnik zbog poziva u čast Kylea Rittenhousea

Marjorie Taylor Greene prima Blunt podsjetnik zbog poziva u čast Kylea Rittenhousea


Zastupnica koja podržava teoriju zavjere Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) je predstavila nacrt. Kenoshin revolveraš će biti odlikovan ove sedmice Kyle Rittenhouseu Kongresnu zlatnu medalju.

Tviter je odmah upozorio republikansku ekstremistkinju na sličan zakon za koji je glasala ranije ove godine, koji je takođe usvojen. dodijelio najvišu kongresnu počast policajcima američkog Kapitola koji su izložili svoje živote riziku tokom nereda 6. januara.

Rittenhouse je preuzeo samoodbranu kada je ubio dvojicu muškaraca i ranio još jednog usred Kenoshinih policijskih protesta zbog brutalnosti. Sve optužbe su odbačene protiv Rittenhousea u petak.

Greene, pristalica QAnona, pridružila se svojoj kampanji desničarskoj lionizaciji 18-godišnjaka.

Rittenhouse “zaslužuje da bude zapamćen kao heroj koji je branio svoju zajednicu, štitio biznise i postupao zakonito suočeni sa bezakonjem”, rekla je ona za The HillOn u srijedu

Senat je pod kontrolom demokrata i malo je vjerovatno da će zakon biti usvojen.Source: https://gt-ride.com/marjorie-taylor-greene-receives-a-blunt-reminder-over-call-to-honor-kyle-rittenhouse/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments