Njegova bivša djevojka rekla je da je majka čovjeka koji je svojim terencem vozio džip kroz veseljake na božićnoj paradi u predgrađu Milwaukeeja duboko žalila što ga nekoliko dana ranije nije izvukla iz zatvora.

Dawn Woods želi da nije uplatila 1.000 dolara za svog sina, Darrell Brooks Jr., nakon što je optužen da je udario majku svog djeteta i namjerno je udario svojim automobilom 2. novembra, kaže žena.

“Ona je upropaštena što su ljudi stradali kao rezultat i kaže: ‘Krivim sebe, jer da ga nisam izvukao, ovo se ne bi dogodilo'”, rekla je bivša, koja je iz straha tražila da ostane anonimna. za nju i sigurnost njenog sina.

Stanovnica predgrađa Milvokija, koja takođe deli dete sa Bruksom, rekla je da je imala vrlo malo kontakta sa optuženim ubicom u poslednjih 20 godina i da njihov sin nije komunicirao sa svojim ocem od kada je bio beba.

Ona je izjavila: “Nestao je prije skoro tri mjeseca”, “Sve sam to radila sama, sama odgajala dijete.”

Osumnjičeni WAUKESHA DARRELL BROOKS TVRDI DA JE ‘NAJBOLJI UNDERGROUND UMETNIK’ NA RAP SCENI MILWAUKEEJA

Nekoliko dana nakon što je pušten iz zatvora – uz ono što tužioci okruga Milwaukee sada kažu da je bila “neprimjereno niska” kaucija – Brooks je navodno projurio pored policijskih barikada na rutu božićne parade u Waukesha, gdje je pokosio demonstrante i gledaoce.

Bruks (39) je uhapšen po pet tačaka optužnice za namjerno ubistvo prvog stepena. Nedjeljna pucnjava ostavila je šest…