Friday, December 3, 2021
Google search engine
HomeNewsMacy's parada za Dan zahvalnosti: domaćini 'Blue's Clues' se ponovo okupljaju, Harry...

Macy’s parada za Dan zahvalnosti: domaćini ‘Blue’s Clues’ se ponovo okupljaju, Harry Connick Jr. ‘strašna’ ćelava kapica


NJUJORK – Opterećena prošlogodišnjom pandemijom koronavirusa, Macy’s Parada povodom Dana zahvalnosti vratila se u četvrtak u potpunosti, iako uz mjere opreza.

Baloni, plovci, koračnice, klovnovi i izvođači – i, naravno, Djed Mraz – ponovo su prošli kroz 4 kilometra ulica Menhetna, umjesto da su bili ograničeni na jedan blok ili ponekad prethodno snimljeni prošle godine .

Rutu su ponovo nizali gledaoci, koji su izbačeni 2020. Srednjoškolski i fakultetski marš bendovi iz cijele zemlje pozvani su da se vrate u sastav; većina prošlogodišnjih izvođača bila je lokalna kako bi smanjila putovanja. Kostimirano osoblje vraćeno je da pomogne sa masivnim balonima prošle godine koji su bili vezani za automobile. Čak su se i poznate ličnosti uključile u borbu.

Jedno od najupečatljivijih gostovanja došlo je od domaćina “Blue’s Clues” Stevea Burnsa, Donovana Patona i Joshue Dela Cruza, koji su ponovo okupili opseg.

Macyjeva parada za Dan zahvalnostiParadu gledaju milioni ljudi, ali gdje je i kada počela?

Evo nekoliko stvari koje možete učiniti ovog vikenda za Dan zahvalnostiDiznijev Encanto, Lady Gaga u kući Gucci

Domaćini Blue’s Cluesa ponovo su se okupili na plutaju. Steve Burns je rekao da se “osjeća kao da je jučer” bio tamo

Skoro 20 godina nakon što je izvorni voditelj “Blue’s Clues” iznenada napustio dječiju emisiju kako bi otišao na koledž, Burns se vratio s kolegama voditeljima Pattonom i Dela Cruz na ponovno okupljanje koje je mnoge obožavatelje ostavilo emotivnim.

Burns, Patton i Delal Cruz…Source: https://philippinenewsdaily.com/macys-thanksgiving-parade-blues-clues-hosts-reunite-harry-connick-jr-s-scary-bald-cap/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments